CARSNEWS
AUTONEWS

Πέθανε πασίγνωστη TikToker σε ηλικία 25 ετών

Η σταρ του TikTok, Taylor Rousseau Grigg, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Cameron Grigg, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, το περασμένο Σάββατο.

Ο Cameron περιέγραψε τον θάνατο της Taylor ως «ξαφνικό και απροσδόκητο» και μοιράστηκε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία μιας σελίδας GoFundMe, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια με τα οικονομικά της έξοδα.

«Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον πόνο, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία», ανέφερε στην ανάρτησή του. «Το τελευταίο έτος, η Taylor αντιμετώπισε περισσότερο πόνο και ταλαιπωρία από ό,τι βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια ολόκληρη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε πάντα φως για όλους γύρω της και έφερνε χαρά σε όποιον την πλησίαζε», συμπλήρωσε.

Ο Cameron συνέχισε τονίζοντας ότι η Taylor ήταν η πιο «γενναία και δυνατή γυναίκα» που γνώρισε ποτέ και ότι η πίστη της στον Θεό υπερνικούσε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετώπιζε, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες της».

Αποκάλυψε επίσης ότι το «επίγειο σώμα» της Taylor εξακολουθεί να συντηρείται από μηχανήματα, ώστε να παραμείνουν βιώσιμα τα όργανά της για δωρεά.

«Πάνω απ’ όλα, η Taylor θα ήθελε να γνωρίζουμε ότι συνεχίζει να σώζει ανθρώπινες ζωές, ακόμα και μετά την αποχώρησή της από αυτόν τον κόσμο», έγραψε.

«Παρόλο που το σώμα της την πρόδωσε, η μνήμη της θα διατηρηθεί για πάντα. Θα ήθελε όλοι να ξέρουν ότι είναι κάτι παραπάνω από καλά. Δεν υποφέρει πια, αλλά το σώμα της έχει αποκατασταθεί στο όνομα του Ιησού», συνέχισε ο Cameron, συμπληρώνοντας ότι: «Μπορούμε να δοξάσουμε τον Θεό που δεν θα υποφέρει ποτέ ξανά και ότι πραγματικά ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της γης. Έχει φτάσει στην ολοκλήρωση και την τελειότητα!»

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης TikToker ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική υποστήριξη ή ασφάλιση, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού μέσω του GoFundMe, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 25.000 δολάρια.

«Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά, οι προσευχές σας για την οικογένειά μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες», ανέφερε ο Cameron. «Σας αγαπάμε. Η Taylor σας αγαπάει. Σας ευχαριστούμε!»

Η Taylor είχε πάνω από 1,4 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok. Το τελευταίο της βίντεο δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου και την έδειχνε να περνά χρόνο με τον σκύλο της.

Όπως αναφέρει η nypost η νεαρή influencer ξεκίνησε τη σχέση της με τον Cameron το 2021. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω Instagram και αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2022, προτού παντρευτούν στις 19 Αυγούστου 2023, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου που της έκανε.

Related Articles

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Bury

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου: Κυκλοφορεί το τραγούδι Angie των Rolling Stones – Για ποια έχει γραφτεί τελικά;

deleted-w9i2FI7l

Ισπανία – Ιταλία 1-0: Οι Ίβηρες στους «16», οι Ατζούρι στο άγχος

Η Rolls-Royce προσφέρει μία ειδική Phantom για καλό σκοπό!

cars

Χαμός στο First Dates: «Ακόμα και το αέριό μου δεν βρομάει, στο ορκίζομαι!

Ferrari: Αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μετά το 2025! Η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη ακόμα.

cars

Τι παίρνεις αν διασταυρώσεις το 500X με το 500L; Το 500XL φυσικά!

cars

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 – Ο λόγος που άργησε να υπογράψει

cars

Στην τελική ευθεία η ηλεκτρική, BMW iX3!

cars