CARSNEWS
AUTONEWS

Πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης.

Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο Μπέος στράφηκε σε βάρος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Related Articles

Παράνοια! Το νέο GMC Hummer ζυγίζει πάνω από 4 τόνους!

cars

Το Toyota Mirai μεταμορφώνεται για την 2η γενιά του!

cars

Koenigsegg “Mission 500”. Με το βλέμμα στα 500 km/h…

cars

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

cars

ΥΜΕ: Αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού μετά από… έγκριση

cars

Ο Lewis Hamilton συναντά την Mercedes-AMG “Project ONE”!

cars

Σαν σήμερα 11 Απριλίου: Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου το 1964 αλλάζει το εκπαιδευτικό σύστημα – Καθιερώνεται η δημοτική και γίνεται υποχρεωτική η εκπαίδευση για 9 χρόνια

Bury

Νissan Qashqai. Μπήκε στις εκθέσεις

cars

Μακελειό στη Μόσχα: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση

cars