CARSNEWS
AUTONEWS

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Βίκυ Μοσχολιού – Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με Μπιθικώτση, Κόκοτα και Ξαρχάκο

Στις 16 Αυγούστου του 2005 η Βίκυ Μοσχολιού άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από τη μάχη της με τον καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι.

Με αφορμή τα 19 χρόνια από τον θάνατό της, το προφίλ στο Instagram που φέρει το όνομα του φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου, δημοσίευσε για πρώτη φορά ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο της Βίκυς Μοσχολιού με τον Γρήγορη Μπιθικώτση, τον Σταμάτη Κόκοτα και τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Στη λεζάντα της αδημοσίευτης φωτογραφίας σημειώνεται: «Σαν σήμερα στις 16 Αυγούστου 2005 φεύγει από κοντά μας η αγαπημένη σε όλους μας τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού η οποία θεωρείται από τις καλύτερες ερμηνεύτριες του Ελληνικού τραγουδιού. Το «studio kleisthenis» την θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία με το φακό του Κλεισθένη μαζί με τον Γρήγορη Μπιθικώτση, Σταμάτη Κόκοτα και Σταύρο Ξαρχάκο. Ο Κλεισθένης πέρα από συνεργάτης της υπήρξε και πολύ καλός της φίλος μέχρι το τέλος».

Related Articles

Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι συνέλαβε επτά μέλη φιλοουκρανικής οργάνωσης που σχεδίαζαν βίαιες ενέργειες στη ρωσική πρωτεύουσα

cars

Φιλιππίνες: Δεξαμενόπλοιο ανατράπηκε και βυθίστηκε ανοικτά της Μανίλας – Μετέφερε 1,4 εκατ. λίτρα πετρελαίου

wp_update-GSkibItV

Ναι, το Hummer επιστρέφει ως ένα ηλεκτρικό 1.000 ίππων!

cars

Seat Arona facelift. Με νέο εσωτερικό και ανανεωμένο αμάξωμα.

cars

Στο 59,71% η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία, στις 17.00 τοπική ώρα

Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή στο J2US: «Ήταν έπος το αγόρι μου»

Bury

«Βγήκε από τη φυλακή και ήρθε να κλείσει το σπίτι μου» λέει η μητέρα του κτηνοτρόφου που σκότωσε επίδοξο ληστή στο Κιλκίς

Bury

Το νέο Range Rover Evoque είναι πολυτελές, υπερσύγχρονο και εξηλεκτρισμένο

cars

Ολυμπιακός: Αποθεωτική υποδοχή στον Φουρνιέ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Bury