CARSNEWS
AUTONEWS

Συγκινήθηκαν οι συμπρωταγωνίστριες της Χρύσας Σπηλιώτη στο «καρέ της ντάμας»: «Η απώλειά της είναι καθοριστική»

Συγκινήθηκαν οι Μαίρη Σταυρακέλλη και Μαρία Κατσανδρή, μιλώντας για τη Χρύσα Σπηλιώτη, την τρίτη της παρέας από το θρυλικό πια «Καρέ της Ντάμας», η οποία έχασε τη ζωή της στη φωτιά στο Μάτι.

«Λέμε ”Καρέ της ντάμας” μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν είναι καρέ, θυμάμαι πάρα πολλά γέλια από τέσσερα κορίτσια» είπε αρχικά η Μαίρη Σταυρακέλλη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Μας βλέπετε να “κολλάμε” γιατί η απώλεια της Χρύσας είναι καθοριστική για το “Καρέ της ντάμας”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θάνατος αλλά μας λείπουν οι παρουσίες, περνούσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν ένα πανηγύρι» είπε από την πλευρά της η Μαρία Κατσανδρή.

Για την επιτυχία που σημείωσε η σειρά του MEGA, η Μαίρη Σταυρακέλλη είπε: «Δεν μπορώ πλέον να δω το “Καρέ της ντάμας” αλλά η επιτυχία του νομίζω οφείλεται ότι ήμασταν όλες στο ίδιο μήκος κύματος. Είχαμε κάνει ένα γύρισμα “θρίλερ” σε ένα σπίτι και θυμάμαι πόσο είχαμε τρομάξει όλες. Είχε τεράστια τηλεθέαση περίπου 32% με 38% κάτι τρελά νούμερα».

«Όταν ξεκίνησε το κανάλι μας είχε για έξι μήνες, έλεγαν ότι το ”Καρέ της ντάμας” δεν θα πάει και πήγε δυο χρόνια», λέει η Μαρία Κατσανδρή.

Η Μαρία Κατσανδρή αναφέρθηκε και στον Αίαντα Μανθόπουλο που συμμετείχε στη σειρά και δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή: «Ο Αίας ήταν πάντα θορυβώδης έκανε συνέχεια πλάκα, εξαιρετικό παιδί».

Related Articles

Θάνατος βρέφους στην Πάτρα: Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων – Τι λένε οι γιατροί

cars

Ψυχοκόρες spoiler: Πώς αντιδρά ο Κοσμάς στις κατηγορίες του Σώτου;

Bury

Η McLaren απολύει σχεδόν το 1/3 του προσωπικού της!

cars

Eurovision 2024: Στην σκηνή του Malmö Arena η Μαρίνα Σάττι – Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής

Bury

Αξιωματούχος του ΟΗΕ υποστηρίζει ότι στη Γάζα δεν υπάρχουν πια «βρέφη φυσιολογικού μεγέθους»

cars

Honda. Mε πολλές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στη Γενεύη

cars

Στο έλεος της «ψυχρής λίμνης» η Ελλάδα – Κορυφώνεται η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα και τα επόμενα 24ωρα

cars

Ηyundai. Μία από τις πέντε κορυφαίες μάρκες

cars

Στις 7 Μαΐου η Lamborghini θα αποκαλύψει κάτι νέο…

cars