CARSNEWS
AUTONEWS

Σύλληψη δύο ατόμων στο Ηράκλειο για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Ηράκλειο η οποία ολοκληρώθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς. Παράλληλα βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου στην οποία συμμετείχαν επίσης αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος ‘Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου μετά από περιστατικό κατά τις χθεσινές βραδινές ώρες κατά τη διάρκεια του οποίου ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Στη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και έλεγχοι σε άτομα και οχήματα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν οι κατά περίπτωση καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία, σύσταση και συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, σε βάρος ενός ακόμα προσώπου στην οικία του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας κυνηγετικού όπλου.

Επίσης βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα Διοικητικά Πρόστιμα, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Related Articles

Η Aston Martin “τελειώνει” τα χειροκίνητα κιβώτια.

cars

Ευρωεκλογές στην Ισπανία: Επικρατεί η δεξιά – Πλήγμα για τους Σοσιαλιστές του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Bury

Το νέο Defender σου φαίνεται ακριβό; Υπάρχει και σε Lego…

cars

Hyundai Veloster N Performance Concept. Ακόμα πιο άγριο!

cars

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα

Bury

Είπε ήδη «ναι» ο Κορέα – Θα πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ΑΕΚ!

cars

Σαν σήμερα 27 Ιουλίου: Ο Εμμανουήλ Ροΐδης πέφτει θύμα τροχαίου το 1885 – «Περισσοτέρους σκοτώνουν οι αμαξάδες εις τας Αθήνας, παρά αι τίγρεις εις τας Ινδίας»!

Bury

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου: Πώς το Κλίβελαντ εφηύρε τις rock and roll συναλίες πριν από 72 χρόνια

cars

Η μητέρα του θρυλικού Πελέ απεβίωσε – Δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της

cars