CARSNEWS
AUTONEWS

Το Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε όχημα διάσωσης.

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου συνεχίζουν να ακυρώνονται εξαιτίας της πανδημίας αλλά οι κατασκευαστές  συνεχίζουν να παρουσιάζουν πρωτότυπα σαν να μην ισχύει αυτό. Το πιο πρόσφατο είναι το RAV4 Mountain Rescue που αποκάλυψε στον κόσμο η Toyota Industries (θυγατρική της Toyota Motor Corporation), ένα όχημα που δημιουργήθηκε με αφορμή την βαριά χιονόπτωση  στην επαρχία Toyama της Ιαπωνίας και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του εκεί.

Μία ματιά χρειάζεται για να εντοπίσει κάποιος τις αλλαγές που έγιναν πάνω στο RAV4 για να μεταμορφωθεί σε “Mountain Rescue” και δεν μιλάω αποκλειστικά για τα επιπλέον φώτα στην οροφή του αυτοκινήτου αλλά και στα δύο άκρα, που κάνουν την νύχτα, μέρα ή τα νέα γραφικά που δίνουν διαφορετικό τόνο στο ιαπωνικό SUV. Αναφέρομαι στην αναβαθμισμένη ανάρτηση που αυξάνει ελαφρώς την απόσταση από το έδαφος, στις νέες ζάντες ελαφρού κράματος που “ντύνονται” με εκτός δρόμου ελαστικά και φυσικά, στον εξοπλισμό που επιτρέπει στο RAV4 τον χαρακτηρισμό, “Mountain Rescue”.

Το πρωτότυπο διαθέτει ραντάρ, κάμερες, κράνη, σχοινιά, φορείο, μέχρι και drone… Έρχεται δε, με ένα σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας που βοηθά το πλήρωμα του οχήματος σε καταστάσεις ακραίων καιρικών συνθηκών. Με λιγότερα λόγια, οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τους διασώστες ώστε να κάνουν την δουλειά τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

The post Το Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε όχημα διάσωσης. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche 911 GT2 RS (ξανα)είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στο ‘Ring.

cars

 Fiat Tipo Cross. Προσφέρει λύσεις για την απόκτησή του

cars

Η Singer “εξαφάνισε” την ACS καθ’ υπόδειξη της Porsche.

cars

Skoda Enyaq iV. Διαθέσιμο και στη χώρα μας από 35700 Ευρώ

cars

Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον: «Το βίντεο είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης»

cars

WRC 2024

cars

Lamborghini Huracan Performante v Porsche 911 Turbo S. Αδερφός εναντίον αδερφού!

cars

Το Skoda Rapid συνεχίζει ανανεωμένο στην Ρωσία και όχι μόνο.

cars

Νέο Isuzu D-Max. Τολμηρό και συνολικά αναβαθμισμένο.

cars