CARSNEWS
AUTONEWS

Ετοιμάζει η Polestar μία καυτή έκδοση του “2”;

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον λογαριασμό του επικεφαλής της Polestar, Thomas Ingenlath, στο Instagram, με τον Σουηδό να ανεβάζει φωτογραφίες ενός… διαφορετικού Polestar 2. Ενός που εξοπλίζεται με νέες ζάντες ελαφρού κράματος, χαμηλότερη ανάρτηση, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης και ενδεχομένως, ένα νέο bodykit. Αυτό ξεκίνησε έναν κύκλο φημολογίας σχετικά με μία νέα έκδοση του  “2” που θα εστιάζει λίγο περισσότερο στον τομέα των επιδόσεων, ίσως όχι με τη λογική ενός ισχυρότερου κινητήριου συνόλου αλλά με επεμβάσεις στο πλαίσιο, την ανάρτηση, τα φρένα και την εμφάνιση του μοντέλου.

Στο κάτω-κάτω, το Polestar 2 ούτως ή άλλως εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα) συνολικής απόδοσης 408 ίππων και 660 Nm ροπής. Προφανώς θα μπορούσε να ωφεληθεί από μερικές δεκάδες άλογα επιπλέον αλλά δεν είναι απαραίτητα αφού τα 100 km/h έρχονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Σε συνεργασία με την Ohlins όμως, η ανάρτηση μπορεί να γίνει ακόμα πιο σπορ. Σε συνεργασία με την Akebono ή την Brembo, το σύστημα πέδησης μπορεί να γίνει ακόμα πιο ισχυρό και ανθεκτικό. Οι μηχανικοί μπορούν να φέρουν στο προσκήνιο έναν πιο άμεσο και συμμετοχικό χαρακτήρα ενώ οι σχεδιαστές, να βάλουν την δική τους πινελιά στο αμάξωμα και την καμπίνα.

Στην τελευταία του δημοσίευση, ο Ingenlath αναφέρει στην λεζάντα “PS2BST 1(7)” που προφανώς αναφέρεται σε κάποιον εσωτερικό κωδικό ενώ παλαιότερα, έχει αναφερθεί στο μοντέλο ως “πείραμα” και ως “πρωτότυπο”. Η ίδια η εταιρία, επισήμως δηλώνει πως “οι μηχανικοί παίζουν τακτικά με αυτού του είδους τις ιδέες και τις στάσεις” χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τίποτα. Οπότε και εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

The post Ετοιμάζει η Polestar μία καυτή έκδοση του “2”; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

McLaren 765LT. Όταν το ήδη ταχύ, γίνεται ταχύτερο!

cars

Dacia Manifesto – ένα κινητό εργαστήριο νέων ιδεών

cars

Σε αυξημένη επιφυλακή η φρεγάτα «Ύδρα» – Δεν αποκλείεται και νέα επίθεση με drones από τους αντάρτες Χούθι

cars

Στην Δοϊράνη  με το νέο Ford Kuga. Στις γραμμές των Συνόρων!

cars

Aston Martin και Airbus συνεργάζονται για ένα ειδικό ACH130.

cars

Dacia Lodgy. Eργαλείο

cars

Οι περικοπές της Renault ίσως μας κοστίσουν την Alpine!

cars

Nissan. Σημαντικές προσφορές για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας

cars

Απειλείται η ύπαρξη των sports cars;

cars