CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρία Ηλιάκη: Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες στο ζευγάρι είναι ψεύτης

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε πρόσφατα στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για τις αλλαγές που φέρνει ένα παιδί στις ισορροπίες ενός ζευγαριού.

Η ίδια απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, και μίλησε εκ πείρας. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories, όπου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά δεν είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει».

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα, γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…» συμπλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram με πολλές γυναίκες να ταυτίζονται μαζί της.

Related Articles

Δεν αλλάζει τίποτα στα τέλη κυκλοφορίας του 2021.

cars

Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα – Μην ξεχάσετε να τους πείτε «χρόνια πολλά»

cars

Η Audi Sport γιορτάζει τα 40 της χρόνια

cars

Nissan Leaf Nismo RC. H ηλεκτροκίνηση σε άλλο επίπεδο

cars

Seat MO. Διαθέσιμο και στη χώρα μας το eScooter 125

cars

Στις φλόγες διυλιστήριο της Ρωσίας μετά από επίθεση της Ουκρανίας με drones

cars

Mazda CX-30. Mε 5 αστέρια από τον Euro NCAP

cars

Η μάχη των Raptors, των “καυτών” pickups της Ford.

cars

Νέα BMW 4 Series Gran Coupe. Στιλ και χώροι.

cars