CARSNEWS
AUTONEWS

Πέθανε πασίγνωστη TikToker σε ηλικία 25 ετών

Η σταρ του TikTok, Taylor Rousseau Grigg, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Cameron Grigg, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, το περασμένο Σάββατο.

Ο Cameron περιέγραψε τον θάνατο της Taylor ως «ξαφνικό και απροσδόκητο» και μοιράστηκε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία μιας σελίδας GoFundMe, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια με τα οικονομικά της έξοδα.

«Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον πόνο, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία», ανέφερε στην ανάρτησή του. «Το τελευταίο έτος, η Taylor αντιμετώπισε περισσότερο πόνο και ταλαιπωρία από ό,τι βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια ολόκληρη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε πάντα φως για όλους γύρω της και έφερνε χαρά σε όποιον την πλησίαζε», συμπλήρωσε.

Ο Cameron συνέχισε τονίζοντας ότι η Taylor ήταν η πιο «γενναία και δυνατή γυναίκα» που γνώρισε ποτέ και ότι η πίστη της στον Θεό υπερνικούσε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετώπιζε, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες της».

Αποκάλυψε επίσης ότι το «επίγειο σώμα» της Taylor εξακολουθεί να συντηρείται από μηχανήματα, ώστε να παραμείνουν βιώσιμα τα όργανά της για δωρεά.

«Πάνω απ’ όλα, η Taylor θα ήθελε να γνωρίζουμε ότι συνεχίζει να σώζει ανθρώπινες ζωές, ακόμα και μετά την αποχώρησή της από αυτόν τον κόσμο», έγραψε.

«Παρόλο που το σώμα της την πρόδωσε, η μνήμη της θα διατηρηθεί για πάντα. Θα ήθελε όλοι να ξέρουν ότι είναι κάτι παραπάνω από καλά. Δεν υποφέρει πια, αλλά το σώμα της έχει αποκατασταθεί στο όνομα του Ιησού», συνέχισε ο Cameron, συμπληρώνοντας ότι: «Μπορούμε να δοξάσουμε τον Θεό που δεν θα υποφέρει ποτέ ξανά και ότι πραγματικά ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της γης. Έχει φτάσει στην ολοκλήρωση και την τελειότητα!»

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης TikToker ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική υποστήριξη ή ασφάλιση, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού μέσω του GoFundMe, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 25.000 δολάρια.

«Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά, οι προσευχές σας για την οικογένειά μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες», ανέφερε ο Cameron. «Σας αγαπάμε. Η Taylor σας αγαπάει. Σας ευχαριστούμε!»

Η Taylor είχε πάνω από 1,4 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok. Το τελευταίο της βίντεο δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου και την έδειχνε να περνά χρόνο με τον σκύλο της.

Όπως αναφέρει η nypost η νεαρή influencer ξεκίνησε τη σχέση της με τον Cameron το 2021. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω Instagram και αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2022, προτού παντρευτούν στις 19 Αυγούστου 2023, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου που της έκανε.

Related Articles

Δημήτρης Λάλος: «Ο τιμωρός» είναι μια συναρπαστική ιστορία προδοσίας, αδικίας και εκδίκησης!

Κώστας Τσιμίκας: Σκόρερ στη φιλική 3άρα της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Lotus Evora GT410. Έγινε πιο “μαλακή” για να γίνει πιο καθημερινή!

cars

Straight brows: Βγάλτε τα φρύδια σας όπως ορίζει το TikTok και θα αποκτήσετε cat eye εφέ χωρίς botox

Bury

Ford Mustang GT3 και GT4: Αγωνιστική πρεμιέρα στην θρυλική Daytona

cars

Το πρώτο ηλεκτρικό van της Amazon είναι πραγματικότητα!

cars

Volvo. Eνισχύει τη συνεργασία της με την NVIDIA

cars

«Τα μαζεύει» ο Βασίλης Κασσελάκης μετά τον σάλο για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών

cars

Μέχρι το 2028 θα υπάρχουν φορτιστές ταχείας φόρτισης τουλάχιστον σε κάθε 60 χιλιόμετρα στους βασικούς αυτοκινητοδρόμους

cars