CARSNEWS
AUTONEWS

Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση του 12χρονου Μπαχαντίν Σουλεϊμάν από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 12χρονος, συριακής καταγωγής εξαφανίστηκε στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 02/09/2024 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Μπαχαντίν (ον.) Σουλεϊμάν (επ.), έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.  Δεν είναι γνωστό τι φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Related Articles

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

cars

Περισσότερες πληροφορίες για την BMW iX.

cars

Lady Jacket: Το πιο κομψό πανωφόρι της άνοιξης αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας

Bury

Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης. Το πιο ιστορικό περνάει στην ιστορία…

cars

Σπιτική μπάρα σοκολάτας με φράουλες

Μειώνονται οι ελπίδες για τους 44 εργάτες που έχουν παγιδευτεί σε κτίριο που κατέρρευσε στην πόλη Τζορτζ της Νότιας Αφρικής

cars

Εθελοντισμός στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023

cars

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe. Με την παραδοσιακή συνταγή!

cars

Η μητέρα του θρυλικού Πελέ απεβίωσε – Δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της

cars