CARSNEWS
AUTONEWS

Το 2020 θα είναι η χρονιά της Bugatti…

Ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύει η γαλλική εταιρία που δεν άφησε να περάσει ούτε μία εβδομάδα στο νέο έτος πριν προχωρήσει στην δημοσιοποίηση ενός teaser. Η εικόνα που βλέπεις ανέβηκε στον λογαριασμό της Bugatti στο Instagram συνοδευόμενη από την λεζάντα “2020. Η χρονιά της Bugatti” και σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το αυτοκίνητο κάτω από το κάλυμμα είναι κάτι εντελώς νέο ή απλά άλλη μία έκδοση της Chiron.

Το πιο ακραίο παράδειγμα ειδικής έκδοσης που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η τελική έκδοση παραγωγής της “La Voitture Noire” αλλά ακόμα κι αυτή δεν δικαιολογεί την βαρύτητα της λεζάντας. Ίσως να είναι κάποιο άλλο πανάκριβο one-off καθώς η εταιρία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλά το ίδιο ισχύει και γι’ αυτήν την περίπτωση. Ένα one-off ή μία ειδική έκδοση δεν είναι αρκετά σημαντικά ώστε να κάνουν το 2020 την χρονιά της Bugatti, εκτός αν εξοπλίζονται με κάτι καινοτόμο και μελλοντικά σημαντικό για την φίρμα – όπως για παράδειγμα ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο. Αυτό θα μπορούσε να παρουσιαστεί και σε ένα concept μάλιστα. Η εναλλακτική είναι κάτω από το σεντόνι να βρίσκεται κάποιο εντελώς νέο μοντέλο.

Απ’ ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε από την ίδια την Bugatti να μας εξηγήσει σε λίγο καιρό τι σημαίνει ακριβώς αυτό το teaser.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνάντηση Λιάγκα-Αργυρού στην Τήνο – «Δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί»

Bury

Σύστημα βιντεοσκόπησης από τη Volvo

cars

Έρωτας Φυγάς – Spoiler: Ο Μάρκος πεθαίνει και η Αλεξάνδρα βυθίζεται σε βαθύ πένθος

cars

Ειδικές εκδόσεις Toyota GR Yaris

cars

Ξεκίνησε ο κύκλος συναντήσεων υπουργών με βουλευτές – Το ραντεβού της Νίκης Κεραμέως στη Βουλή

wp_update-GSkibItV

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μπέρμιγχαμ: Πέντε τραυματίες και μία σύλληψη

deleted-w9i2FI7l

Στην Porsche Taycan EV στρέφονται το ενδιαφέρον τους οι ιδιοκτήτες Tesla

cars

Έτοιμο και το ευρωπαϊκό Kia Picanto!

cars

Αποσύρεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

cars