CARSNEWS
AUTONEWS

Αποσύρεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

Την απόφαση να μη συμμετάσχει ως υποψήφια ευρωβουλευτής στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία «εάν δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως» το θέμα με τα emails προς τους αποδήμους, ανακοίνωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η υπόθεση με τα emails, η οποία ακόμα ερευνάται, είχε προκαλέσει προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου για το αν τελικά θα είναι υποψήφια εκ νέου στις ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Οι φήμες τις τελευταίες ώρες ήθελαν την κ. Ασημακοπούλου να μην είναι στο ευρωψηφοδέλτιο.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός είχε πει ότι γίνονται έρευνες σε τρία επίπεδα για την διαρροή των email των αποδήμων με τα προσωπικά τους δεδομένα. Η μία έρευνα είναι από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η άλλη από το υπουργείο Εσωτερικών και άλλη μια από την ίδια την κυβέρνηση.

Η ανάρτηση της κ. Ασημακοπούλου

«Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής, επί 5 χρόνια έδωσα πολλές μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι.

Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας.

Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί», τονίζει σε ανάρτησή της.

Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής,…

— Anna Michelle Asimakopoulou MEP (@AnnaAsimakopoul) March 15, 2024

Related Articles

Kawasaki Ninja 1000SX. Η Καλύτερη των Δύο Κόσμων

cars

Bentley Flying Spur Hybrid. Υβριδική πολυτέλεια

cars

Audi e-tron.  Φορτίζει χωρίς τον κίνδυνο blackout στο δίκτυο

cars

«Δεν επιδιώκουμε την εξάπλωση της έντασης στη Μέση Ανατολή» – Τι δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν στις ΗΠΑ

Bury

Nissan LEAF. Στην υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

cars

Ένα σήμα που μάλλον δείχνει αναβίωση…

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/3/2024

cars

Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της παραγωγής αυτοκινήτων

cars

Ήταν πάντα η καλύτερη παρέα

cars