CARSNEWS
AUTONEWS

Χ. Νικολόπουλος για Καζαντζίδη: Είχε μία υπερβολική φοβία και νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα

Ο Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει 60 χρόνια καριέρας με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Ο διάσημος συνθέτης μίλησε χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 για τις εμπειρίες του από τη δημιουργία μεγάλων τραγουδιών και τις συνεργασίες του.

«Φυσικά θα ξεχώριζα τον Στέλιο Καζαντζίδη κι είναι πιο ψηλά στη συνείδησή μου γιατί με αυτόν γράψαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Υπάρχω. Ήταν καλός άνθρωπος κι εξαιρετικός στην παρέα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτοσαρκασμό. Του άρεσε ο χορός. Είχε μία υπερβολική φοβία και νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα, αλλά ήταν καλός άνθρωπος. Με άκουγε σε όλα τα ερμηνευτικά, σε ό,τι τραγουδούσε. Ήταν υπάκουος» παραδέχτηκε ο ίδιος.

«Και ο Στράτος Διονυσίου ήταν τεράστιος τραγουδιστής για εμένα. Τότε ήταν σχεδόν ισάξιοι. Ο Στράτος το στήριζε το τραγούδι κι ήταν παρών, ο Καζαντζίδης ήταν απών. Τα περισσότερα χρόνια που ήταν τραγουδιστής, ήταν απών για διάφορους προσωπικούς λόγους. Νομίζω το ότι δεν στήριζε ο Καζαντζίδης το λαϊκό τραγούδι ζωντανά με την ύπαρξή του, ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το λαϊκό τραγούδι» τόνισε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Related Articles

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. “SUV of the Year” ξανά

cars

Η Lexus εξελίσσει χειροκίνητο κιβώτιο για ηλεκτρικά

cars

Τα πιο συναρπαστικά supercars του 2023

cars

Τέσσερις φωτιές κατηγορείται πως έβαλε τον Ιούνιο στη Βάρη ο 66χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου – Την Πέμπτη στον ανακριτή

Aston Martin DBX. Έτοιμη

cars

Το σημείωμα της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη σε δέντρο στη ζούγκλα – «Ο σύζυγός μου με έδεσε και είπε ότι θα πεθάνω εκεί»

cars

Νύχτα «κόλαση» στις Αχαρνές – Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς

Το Bitcoin δείχνει ξανά την τρελή πορεία του – Από τα 72.000 «βούτηξε» στα 67.000 δολάρια σε ένα βράδυ

cars

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς – «Καίει» τον σκοπό και την επόπτρια

cars