CARSNEWS
AUTONEWS

Άτομο με νανισμό μεταξύ των συλληφθέντων για το κύκλωμα με τις ανήλικες – Έχει μιλήσει σε εκπομπές για την αναπηρία του

Ένας 36χρονος άνδρας με νανισμό, γνωστός από την παρουσία του στα media καθώς έχει παρουσιαστεί σε γνωστές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά», συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος με τις ανήλικες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να μετέφερε κορίτσια για το κύκλωμα, όμως η πραγματική του συμμετοχή αναμένεται να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του, αναφέρει: «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, δεν έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Ο 36χρονος άνδρας πάσχει από νανισμό, ενώ έχει εμφανιστεί σε εκπομπές, στις οποίες ανέφερε: «Έβλεπα τόση κακία απέναντί μου. Με έλεγαν νάνο και κοντοστούπη. Στεναχωριόμουν να είναι καλά δυο φίλοι μου που με υποστήριξαν και για χάρη μου έπαιξαν και ξύλο». Ο 36χρονος έκανε πρόσφατα επέμβαση, η οποία του επέτρεψε να πάρει 27 πόντους και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε στο παρελθόν.

Ο άνδρας αυτή την περίοδο εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά σύμφωνα με τον πατέρα, ενώ στα μαγαζιά αυτά «τον ντύνουν με στολές», όπως λέει. «Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί» λέει ο πατέρας του, ο οποίος δεν πιστεύει ότι το παιδί του έχει οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση. «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ τα παιδιά μου τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά».

Related Articles

Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160 PS DCT. Mε έμφαση στην άνεση

cars

Seat MÓ 50 – Για στιλάτες αστικές μετακινήσεις

cars

BMW i5: Δοκιμές από τον Αρκτικό Κύκλο έως τους πρόποδες των Άλπεων

cars

Η Porsche δεν είναι ευχαριστημένη ακόμα με την υβριδική 911.

cars

Nissan. Σημαντικές προσφορές για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας

cars

Μπλίνκεν: Μια χερσαία επίθεση στη Ράφα κινδυνεύει να απομονώσει περαιτέρω το Ισραήλ σε όλο τον κόσμο

cars

Το Citroen C5 επιστρέφει πιο τολμηρό από ποτέ!

cars

Σασμός – Spoiler: Ένα μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, κλονίζοντας τη σχέση Μαθιού

cars

Ford. Και με προηγμένη εμπειρία ήχου

cars