CARSNEWS
AUTONEWS

H Anya Taylor-Joy φόρεσε τη στέκα… αλλιώς

Η Αnya Taulor-Joy βρέθηκε στο Pre-Fall Show του οίκου Dior που πραγματοποιήθηκε στο Brooklyn Museum στη Νέα Υόρκη, καθώς η ηθοποιός είναι ambassador του γαλλικού οίκου. Το beauty look της περιελάμβανε ένα αξεσουάρ μαλλιών, το οποίο όμως φόρεσε με καθόλου συνηθισμένο τρόπο.

Μιλάμε φυσικά για τη μαύρη στέκα, την οποία η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, «Το Γκαμπί της Βασίλισσας», δεν φόρεσε σκέτη, αλλά τη συνόδευσε με μια αλογοουρά, αναβαθμίζοντας έτσι το απλό ponytail που συνήθως βλέπουμε είτε μόνο του είτε με αξεσουάρ που στολίζουν την ίδια την κοτσίδα και όχι το υπόλοιπο κεφάλι.

Το look της ηθοποιού ήταν total black με drama attitude και αποτελούνταν από μαύρο φόρεμα με διάφανη λεπτομέρεια, διάφανα μαύρα γάντια, μαύρες γόβες και μια λεπτή διακριτική μαύρη ζώνη. Το μακιγιάζ της έφερε την υπογραφή της makeup artist Georgie Eisdell και έδινε έμφαση στα smokey eyes, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε ο hair stylist Gregory Russel που ουσιαστικά ήταν και αυτός που εμπνεύστηκε την αλογοουρά με τη βινύλ στέκα. Αν λοιπόν πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά, όχι, δεν είναι υπερβολή να φορέσετε και μια στέκα. Είναι άποψη.

Related Articles

Στην Τουρκία η Λίνα Μενδώνη – Παρακολούθησε την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» με τον Τούρκο Υπουργό Πολιτισμού

Bury

Ένας βετεράνος και ένα Skoda «κατακτούν» το Ράλι Ντακάρ

cars

Audi R8 LMS GT3 Evo II. Ανανέωση… ξανά!

cars

51ο Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ: Ξεκινά την επόμενη Πέμπτη με προορισμό το Καρπενήσι

cars

Eurojackpot 12/4/24: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 86 εκατομμύρια ευρώ

Bury

Ford Tourneo &Transit Connect Active. Με περιπετειώδη χαρακτήρα  

cars

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

cars

H Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid με βελτιωτικό πακέτο της TechArt

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 29/4/2024

cars