CARSNEWS
AUTONEWS

«Μου έδωσε δύναμη να τον καταγγείλω ο πατέρας της Κυριακής» λέει η γυναίκα που κακοποιούσε πρώην επιχειρηματίας της νύχτας

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη, πρώην επιχειρηματίας της νύχτας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύζυγό του την Κυριακή του Πάσχα.

Ο κατηγορούμενος δηλώνει μετανιωμένος… αν και δε τη χτύπησε όπως υποστηρίζει ενώ λέει ότι «όλοι έχουν νεύρα». Κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με το Star επιχείρησε να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να του φορέσουν κράνος, καθώς χτυπούσε το κεφάλι του στο περιπολικό και στα κάγκελα του κρατητηρίου.

«Μου έδωσε δύναμη να τον καταγγείλω ο πατέρας της Κυριακής»

«Με βούτηξε από το μπράτσο και παραλίγο να με ρίξει στις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού μου. Την ώρα εκείνη φωνάζω στην κόρη μου λέω ”το 100”. Εκείνη την ώρα σηκώνεται και φεύγει» υποστήριξε η γυναίκα.

Όπως είπε μάλιστα της έδωσε τη δύναμη να προχωρήσει σε καταγγελία ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα από τους Αγίους Αναργύρους που είπε «μιλήστε, μην φοβάστε».

Η γυναίκα φοβήθηκε και ζήτησε να μεταφερθεί σε δομή. Κατά τη μεταφορά της είπε στους αστυνομικούς να κάνουν μια στάση στο σπίτι για να πάρει φάρμακα. Εκείνος ήταν μέσα στον χώρο.

Η σύλληψή του ήταν κινηματογραφική καθώς επιχείρησε να διαφύγει ενώ απειλούσε συνέχεια τους αστυνομικούς. «Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ, έχω κάνει φυλακή, βάλτε με φυλακή, όταν βγω θα σας βρω και θα σας ξεκοιλιάσω εσάς και τις οικογένειές σας» φέρεται να έλεγε.

Τον είχε καταγγείλει ξανά – «Δεν πέφτω ξανά θύμα του»

Είναι η δεύτερη φορά όπως λέει η σύζυγός του που την χτυπά. Τότε την είχε πείσει ότι θα αλλάξει και η γυναίκα είχε πάρει πίσω την καταγγελία.

«Αυτή τη φορά όμως δεν θα το κάνω. Δεν ξαναπέφτω θύμα του πάλι, τέλος. Δικάστηκε 16 μήνες, αλλά άνθρωπος δεν έγινε» είπε. «Εύχομαι να αντέξω αυτό το πράγμα για το παιδί μου πιο πολύ να αντέξω, θέλω βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη για μένα και για το παιδί μου, μια δουλειά να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να ξαναβρώ τον εαυτό μου» πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί στη φυλακή λόγω χρεών και έχει εκτίσει την ποινή του με κοινωφελή εργασία. Στη συνέχεια εργάστηκε και ως security. Οι Αρχές όταν τον συνέλαβαν, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Related Articles

Νέο Volkswagen Transporter 6.1. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Ο υβριδικός V6 της Aston Martin θα είναι ο ισχυρότερος κινητήρας της!

cars

Ανδρουλάκης: «Ο τίτλος της κωμωδίας είναι “Επιστολή στη Φον ντερ Λάιεν”»

Bury

Μια ανάσα μακριά από τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της επί της Τότεναμ

Bury

Suzuki Swace. Μία Toyota Corolla αλα-Suzuki!

cars

Volvo. Πέντε χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της

cars

Η Mercedes-Benz μένει πιστή στη μηχανή εσωτερικής καύσης…. όσο την συμφέρει!

cars

Renault Captur 1.3 TCe 130PS EDC. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Αυτό είναι το Nissan Navara facelift.

cars