CARSNEWS
MOTONEWS

Έφτασε στην Ελλάδα η CFMOTO 450NK

Έφτασε στην Ελλάδα η CFMOTO 450NK
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/08/2023

Η πολυαναμενόμενη CFMOTO 450NK που έκανε την παγκόσμια παρουσίασή της πριν λίγες μέρες έφτασε στην Ελλάδα και είναι ετοιμοπαράδοτη από την αντιπροσωπεία της Muvus.

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

Με κινητήρα 46 ίππων

Στην καρδιά του 450ΝΚ υπάρχει ένας παράλληλο δικύλινδρος κινητήρας 449cc, που διαθέτει μέγιστη ισχύ 46 ίππων στις 9500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 39 N.m στις 7600 σ.α.λ. Με στρόφαλο 270°, η ροπή του κινητήρα εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση μέσα στους δρόμους της πόλης, ενώ η απουσία κραδασμών επιτρέπουν την ομαλή και γρήγορη επιτάχυνση.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση και χρώματα

Το 450NK αντλεί τη σχεδίαση του από τη φιλοσοφία του NK-C22. Η μοντέρνα εμφάνισή του ενσαρκώνει τη δυναμικότητα και την κυριαρχία στο δρόμο, με τις καμπύλες και στις 2 πλευρές του ρεζερβουάρ καυσίμου να επιτρέπουν στον αέρα να ρέει απρόσκοπτα εξαλείφοντας την αντίσταση. Τα Nebula BlackNebula White και Zephyr Blue είναι οι τρεις χρωματισμοί στους οποίους θα είναι διαθέσιμο το 450NK.

Φρένα – Αναρτήσεις – Θέση Οδήγησης

Το σταμάτημα της μοτοσυκλέτας αναλαμβάνουν ένας μονός δίσκος Ø320 mm μπροστά και ένας μονός δίσκος Ø220 mm πίσω  με ABS. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control) βελτιώνει την πρόσφυση και μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα λόγω ολίσθησης. 

Η τοποθέτηση των μαρσπιέ και του τιμονιού δημιουργεί μια βέλτιστη στάση οδήγησης που εξισορροπεί το σπορ και το άνετο, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμπειρία για τους αστικούς δρόμους.

Η σπορ αντεστραμμένη εμπρός ανάρτηση Ø37 mm απορροφά γρήγορα τις ανωμαλίες κάνοντας παιχνιδάκι τη διέλευση σε δύσκολα εδάφη ενώ για το κράτημα σε κλειστές στροφές φροντίζουν τα ελαστικά υψηλής απόδοσης CST. Το 450NK διαθέτει σέλα υψηλής αντοχής ύψους 795 mm, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προαιρετικής επιλογής ύψους 785 mm και 815 mm.

 

Οθόνη TFT – Συνδεσιμότητα – Τιμή

Η TFT οθόνη 5 ιντσών υποστηρίζει πλοήγηση με ενσωματωμένες υπενθυμίσεις αλλαγής ταχυτήτων. Το προαιρετικό T-Βox επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση οχήματος-τηλεφώνου, προσφέροντας λειτουργίες όπως αναβαθμίσεις OTA, MotoPlay, λειτουργίες ασφαλείας και αντικλεπτικής προστασίας, εγγραφή διαδρομής και προβολή πληροφοριών οχήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής CFMOTO RIDE. Επιπλέον διαθέτει θύρα φόρτισης τύπου C/Type-A.

Το βάρος του NK450 είναι μόλις 165 κιλά και αυτό το χαρακτηριστικό έχει ως αποτέλεσμα μια ευκολοδήγητη μοτοσυκλέτα, ιδανική ακόμα και για αρχάριους, ενώ η τιμή του διαμορφώνεται στα 5.590 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Voge CU525 – Ταξιδιάρα ψυχή…

cars

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρός ο οδηγός μοτοσυκλέτας

cars

Bimota – Δεν θα υπάρξει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στο κοντινό της μέλλον

cars

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

cars

VIDEO: Τα έβαλε με τους λάθος ανθρώπους

cars

Moto Guzzi: 4ήμερο RADUNO AREA MEDITERRANEA στην Κέρκυρα

Bury

Γνωστός μοτοσικλετιστής ο 73χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Αργολίδα

cars

CITYRIDER 78ο τεύχος, Νοέμβριος 2023

cars

VIDEO: Να κλείσω την διασταύρωση ή να θερίσω όποιο βρω;

cars