CARSNEWS
AUTONEWS

Ανησυχία στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – «Βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο»

Ένα Δελτίο Τύπου του ΣΕΑΑ (Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), δείχνει ότι στην αγορά αυτοκινήτων κάτι δεν πάει καλά.  Σύμφωνα λοιπόν με το ΔΤ του ΣΕΑΑ, συνέβη το εξής:  «Ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή ανεξάρτητο έμπορο εισαγομένων μεταχειρισμένων, συνέβη κατά τον έλεγχο οχήματος σε επίσημο συνεργείο για λογαριασμό υποψήφιου πελάτη.

Συγκεκριμένα, προχθές, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, πχ.  αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Ακολούθησε σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου».

Το περιστατικό έρχεται σαν συνέχεια πολλών περιπτώσεων εξαπάτησης σε βάρος αγοραστών μεταχειρισμένων αυτ/των, που κυρίως έχουν να κάνουν με γυρισμένα (προς τα πίσω) κοντέρ, αλλά και σοβαρότερα θέματα.

Όσον αφορά το κράτος, όλο κάτι πάει να κάνει αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνει την προσπάθεια διαιωνίζοντας την «ομιχλώδη» κατάσταση στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου.

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Lexus NX πριν το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης

cars

Οι γυναίκες στην ΕΕ ζουν 5,5 χρόνια περισσότερο από τους άνδρες – Πού καταγράφεται το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα

cars

Volvo XC40 Recharge. Η απολαυστική πλευρά του εξηλεκτρισμού

cars

Αυστραλία: O Ελληνισμός του Σίδνεϊ γιόρτασε μαζικά και πανηγυρικά την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

cars

Volkswagen T-Rug: ένας αντίπαλος για το Land Rover Defender

cars

Skoda Vision in Concept. Εξελιγμένο ειδικά για την Ινδία…

cars

Η νέα Jaguar XJ θα εστιάζει στην “παράδοση και την γαλήνη”!

cars

Μους κρέμας με μπισκότο

cars