CARSNEWS
NEW MODELS

Για πρώτη φορά δίχως βρετανικό γκραν πρι!

Φαίνεται ότι το 2020 είναι η χρονιά που θα δούμε να συμβαίνουν τα πάντα! Όπως το να μη διεξαχθεί βρετανικό γκραν πρι, για πρώτη φορά από καταβολής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Η χώρα, η οποία φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα στην ιστορία του σπορ το 1950, δεν θα μπορέσει να διεξαγάγει αγώνες φέτος, καθώς η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαϊου να μην συμπεριλάβει τη Formula 1 και όσους εργάζονται γύρω απ’ αυτήν στις λιγοστές εξαιρέσεις που δεν θα υποχρεούνται να μπουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων εισερχόμενοι στη βρετανική επικράτεια από τις 8 Ιουνίου κι έπειτα.

Παρά την προσπάθεια που έγινε από πλευράς Liberty Media, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, όπερ σημαίνει πως για πρώτη φορά από το 1950 δεν θα διεξαχθεί γκραν πρι της Formula 1 είτε στο Silberstone, είτε στο Aintree, είτε στο Brands Hatch.

Θυμίζουμε ότι με βάση τον αρχικό προγραμματισμό της Liberty Media για την «κουτσουρεμένη» σεζόν του 2020, η πίστα του Silverstone θα φιλοξενούσε δύο αγώνες, τα τριήμερα 24-26 Ιουλίου και 31 Ιουλίου – 2 Αιγούστου..

Πλέον, αναμένεται η οριστικοποίηση της διεξαγωγής των συγκεκριμένων αγώνων στην πίστα του Hockenheim στη Γερμανία, με την οποία υπάρχει ήδη συμφωνία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέες, μειωμένες τιμές σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ΤΑΞΙ

cars

Έρχεται η πιο καυτή Toyota Corolla όλων των εποχών

cars

Honda XL750 Transalp 2023: Επαναφορά του θρύλου με 90 άλογα!

cars

Δοκιμάζουμε την BMW M2 Competition (Video)

cars

BYD: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των ηλεκτρικών Han, Atto 3 και Tang στη Γαλλία

cars

Περισσότερα για το ηλεκτρικό crossover της Kia

cars

Η ιταλική κυβέρνηση θα στηρίξει την αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Η νέα Porsche 911 Turbo S έχει 650 PS και τελική 330 km/h (video)

cars

Δοκιμάζουμε το νέο Renault Megane R.S. των 280 ίππων

cars