CARSNEWS
AUTONEWS

Για χαλαρό ποτό με την παρέα στις ταράτσες της Αθήνας

Και φτάσαμε στην εποχή που οι ταράτσες έχουν την τιμητική τους. Ειδικά, για τους πιο ρομαντικούς τύπους η ιδέα χαλαρό ποτάκι με την παρέα και μαγευτική θέα, είναι είναι η ιδανικότερη. Μάλιστα, στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν αρκετές ταράτσες με θέα την Ακρόπολη και αναβαθμίζοντας τις ανοιξιάτικες εξόδους σας.

Retire

Το Ergon House επί της Μητροπόλεως άνοιξε την μαγευτική ταράτσα του. Το Retiré Bar είναι μια πραγματική αστική όαση με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, ιδανική για να περάσετε εκεί το απόγευμα ή το βράδυ σας. Φωτάκια που δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα και ένα μπαρ- καντίνα με νόστιμες γευστικές προτάσεις και σούπερ cocktails για τα ανοιξιάτικα και κατόπιν καλοκαιρινά βράδια σας κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας.

Μητροπόλεως 23, Μοναστηράκι

City Zen

Στα αδιαμφισβήτητα δυνατά «χαρτιά» του City Zen που μας κάνουν να το επιλέγουμε ξανά και ξανά, η εκπληκτική open air ταράτσα του, απ’ όπου η θέα στην Ακρόπολη είναι απρόσκοπτη και μαγευτική. Λειτουργεί όλο το χρόνο, πάντα καιρού επιτρέποντος, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται το μπαλκόνι περιμετρικά του εσωτερικού του χώρου. Το all day bar-restaurant με την οικεία ατμόσφαιρα και τη ρετρό αισθητική αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Αιόλου 11, Αθήνα

Το Λοκάλι

Η ελληνική παμπ στου Ψυρρή καταρρίπτει κάθε προηγούμενο. Με μότο το της το «local δεν είσαι μόνο στη γειτονιά σου, αλλά όπου νιώθεις σπίτι σου», στην δροσερή αυλή με τους χαρακτηριστικούς πλατάνους και τις μουριές σερβίρει οικείο φαγητό, απλό αλλά καλομαγειρεμένο, το οποίο μπαίνει στη μέση του τραπεζιού (ακόμη και στη μπάρα) και μοιράζεται με την παρέα. Στο κομμάτι του ποτού επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, εγχώρια και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες αποτελούν το δυναμικό της μπάρας του.

Σαρρή 44, Ψυρρή

Manouka

Με ατού την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, το Manouka είναι από τα πιο χαλαρωτικά wine bars στο κέντρο, καθώς το βλέμμα χάνεται σε ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Utopia και δίνει έμφαση σε ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, οι οποίες συνδυάζονται άριστα με τις προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας παρασκευασμένες με πληθώρα ΠΟΠ προϊόντων από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Ερμού 46, Αθήνα

Anglais

Με εντυπωσιακή θέα την Ακρόπολη, το Anglais βρίσκεται στην κορυφή ενός όμορφου διατηρητέου κτιρίου, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτάκι σας σε χαλαρό κλίμα, στην υπέροχη βεράντα. Διαθέτει μία πλούσια λίστα με κοκτέιλ, αλλά κι ένα ωραιότατο μενού με finger food.

Κηρυκείου 6, Μοναστηράκι

Related Articles

Citroen Γιαννίρης. Και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης

cars

Ford Mustang Mach-E. Εξελιγμένη και στη ταχυφόρτιση

cars

Ο Κούγιας προκάλεσε συγκίνηση στην Έλενα Παπαβασιλείου – «Με έσωσε συγγενής σας»

cars

Η Bosch αλλάζει το σκίαστρο και κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη!

cars

Ford. Με τεχνολογία που αποτρέπει το ενδεχόμενο να «ξεχάσουμε» τα παιδιά μέσα στο καυτό αυτοκίνητο

cars

Νέος πρόεδρος της ACEA ο Luca de Meo

cars

Fiat Panda Trussardi. Μοδάτο

cars

Ρώσος καταδικάστηκε σε 14ετή ποινή κάθειρξης για συνεργασία με την Ουκρανία

cars

Η Μάγισσα – Spoiler: Η Θεοφανώ θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους

cars