CARSNEWS
MOTONEWS

ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Τ SHIRT VR46 MOONEY KAI 4 ΛΙΤΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ BARDAHL ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΟΥΣ

Η Bardahl είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή προσθέτων και λιπαντικών για πάνω από 80 χρόνια και επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη για να εξασφαλίσει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων. Βαδίζουμε με μία φιλοσοφία: πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Ο ιδρυτής Ole Bardahl δημιούργησε αυτήν την εταιρεία με ένα όραμα: “Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα προϊόντα στο είδος τους, δεν θα τα κάνουμε καθόλου”.

ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Τ SHIRT VR46 MOONEY  KAI 4 ΛΙΤΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ BARDAHL ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΟΥΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BARDAHL

Η Polar Plus Formula, ανακαλύφθηκε από τον Ole Bardahl το 1939 και τέθηκε αμέσως υπό στρατιωτικό απόρρητο από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Ole Bardahl ίδρυσε την εταιρεία Bardahl Manufacturing Corporation και επινόησε την σύνθεση Polar Plus η οποία αποτελείται από ηλεκτρικά φορτισμένα μόρια ικανά να δρούνε χημικά ανάμεσα στα μέταλλα του κινητήρα ως μικρο-μαγνήτες. Αυτά τα μόρια μπορούν να μειώσουν την τριβή μεταξύ των δύο μεταλλικών επιφανειών σε τέτοιο βαθμό ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λίπανση, ακόμη και εν απουσία του λιπαντικού!

Η χρήση αυτού του λιπαντικού στο στρατό, συνίστατο στον εξοπλισμό των μαχητικών ώστε να επιτρέπει στον οδηγό να επιστρέψει σε μια βάση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η δεξαμενή είχε πληγεί από ένα καταιγισμό από σφαίρες. Το χτύπημα της δεξαμενής από μια τέτοια περίπτωση στην πραγματικότητα έχει ως αποτέλεσμα την εκκένωση της, το οποίο οδηγεί σε βλάβη του κινητήρα και την επακόλουθη απώλεια του ελέγχου του αεροσκάφους.

Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα της Bardahl Polar Plus (η οποία κρατά υπό έλεγχο την τριβή στον κινητήρα, ακόμη και εν απουσία του λιπαντικού) επέτρεπε στον χειριστή να διατηρεί την κυριότητα του αεροσκάφους ώστε να εκτελεί την προσγείωση έκτακτης ανάγκης.

ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Τ SHIRT VR46 MOONEY  KAI 4 ΛΙΤΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ BARDAHL ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΟΥΣ

Η σύνθεση “Bardahl Polar Plus” εξακολουθεί να είναι η βάση όλων των λιπαντικών Bardahl τα οποία κατά τη διάρκεια των ετών έχουν τελειοποιηθεί και εξελιχθεί, ώστε να μπορούν να διατηρούν εξαιρετικές τις επιδόσεις τους.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην Ελλάδα τα λιπαντικά της BARDHAL για μοτοσυκλέτες και κάθε είδος δίκυκλου, προμηθεύει η εταιρεία Αφοι Β. Κύρκου Ο.Ε. Η εταιρία  ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να διανέμει τα προϊόντα της Bardahl Πανελλαδικά. Η εμπειρία της  στον χώρο των λιπαντικών και προσθέτων από το 2005 την  έχει καθιερώσει στην Ελληνική αγορά όλα αυτά τα χρόνια. Σκοπός της Αφοι Β. Κύρκου Ο.Ε.  είναι να παρέχει στον πελάτη το καλύτερο προϊόν σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε απλά τα στοιχεία επικοινωνίας και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες Έντυπα ΜΟΤΟ Ε.Ε και ΑΦΟΙ Β. ΚΥΡΚΟΥ Ο.Ε. καθώς και οι ά βαθμού συγγενείς τους.

Κάθε συμμετέχων στην κλήρωση δηλώνει μονάχα τα απαραίτητα στοιχεία για την επικοινωνία και την διεκδίκηση του δώρου, τα οποία διατηρούν οι άνωθεν εταιρείες διατηρούν και επεξεργάζονται βάσει του Ν.2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει, αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση και παρακολούθηση της δια της παρούσας προωθητικής ενέργειας καθιδρυόμενης σχέσης. Με την συμμετοχή σας στη προωθητική ενέργεια δίνετε ρητά την συγκατάθεσή σας στο MOTO ως υπεύθυνο επεξεργασίας, να επεξεργάζεται τα δεδομένα και να αναθέτει σε τρίτους συνεργάτες της την επεξεργασία των δεδομένων αυτών για τον ανωτέρω σκοπό. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται σε αρχείο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει.

 Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής, της παροχής του δώρου από τον διοργανωτή, θα υπάρχει ενημέρωση των νικητών από την περιοδικό ΜΟΤΟ. Κατά την παραλαβή του δώρου του θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο) που έχουν προηγουμένως δηλώσει είναι αληθή και ακριβή.

Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

Ο Συμμετέχων που παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή πρόγραμμα της ιστοσελίδας ή προβαίνει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που περιέχει δόλο όσον αφορά τη συμμετοχή στην ενέργεια αποβάλλεται άμεσα από την ενέργεια και οι άνωθεν εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα να αναφέρουν το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές.

Η συμμετοχή στη παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Οι άνωθεν εταιρείες δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τους Όρους του Διαγωνισμού.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να αναστείλει προσωρινά την παρούσα διοργάνωση προώθησης προϊόντων σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα ή απρόβλεπτες περιστάσεις εκτός της εύλογης δυνατότητας ελέγχου που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της διεξαγωγής της

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων χωρίς ειδοποίηση, κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

Οι Συμμετέχοντες στην ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις ανωτέρω εταιρείες για την προβολή και χρήση εν γένει της προωθητικής ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του internet. Έτσι, οι ανωτέρω εταιρείες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν για διαφημιστικούς σκοπούς, φωτογραφίες, και βίντεο των νικητών, και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του Δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλη αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει, εκτός από τα προαναφερθέντα του παρόντος, την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων του Διαγωνισμού.

Related Articles

Honda: Πατέντα για να μην ξαναπέσει μοτοσυκλέτα στο παρκάρισμα

cars

Η Voge αναπτύσσει «βοηθητικές ρόδες» για μοτοσυκλέτες

cars

Voge 125R ΑΒS: Φωτιά στα 125 κυβικά!

cars

Test – Moto Guzzi V7 Special Edition (2023)

cars

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας είναι και πάλι εδώ για να μας φέρει όλους πιο κοντά στον κόσμο των δύο τροχών

Bury

Πυροβολισμοί στη Λιοσίων – Όχημα εμβόλισε μοτοσυκλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

cars

Μια συναρπαστική δημιουργία 217 αλόγων από την Curtiss

cars

Ετοιμάζει η CFMOTO την πρώτη της χιλιάρα;

cars

Τι ισχύει για την κατάθεση των πινακίδων προκειμένου να μην καταβληθούν τα τέλη κυκλοφορίας

cars