CARSNEWS
F1 & RACES

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας της F1 με τον Μπραντ Πιτ

Η Formula 1 και η Apple Original Films ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες διανομής στους κινηματογράφους της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ, με θέμα το κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της, με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025.

Σε συνεργασία με την Apple Original Films, η Formula 1 ανακοίνωσε ότι η ταινία θα διανεμηθεί στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 25 Ιουνίου του επόμενου έτους. Θα κάνει το ντεμπούτο του στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα, στις 27 Ιουνίου.

Η Renault σκέφτεται να αποχωρήσει από προμηθευτής κινητήρων στην F1

Έχοντας γυριστεί κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων γκραν πρι, ξεκινώντας από το Βρετανικό GP του 2023, η ταινία θα περιλαμβάνει και τις 10 ομάδες από το grid της F1, καθώς και τους οδηγούς, τη FIA και τους διοργανωτές αγώνων.

Ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό της F1, επιστρέφοντας στη σειρά για να συνεργαστεί με έναν αρχάριο team mate, τον οποίο υποδύεται ο Ντέιμσον Ίντρις, στην ομάδα της APXGP. Η παραγωγή θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν F1 του 2024, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου βρετανικού γκραν πρι στο Σίλβερστοουν τον Ιούλιο και του γύρου που τελειώνει τη σεζόν στο Άμπου Ντάμπι τον Δεκέμβριο.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Τζόζεφ Κοζίνσκι (Top Gun:Maverick), με τον Λιούις Χάμιλτον στο ρόλο του συμβούλου αλλά και του παραγωγού. Μάλιστα το όνομα της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα λέγεται «Apex».

Related Articles

Formula1: Τέλος οι διακοπές, την Κυριακή έχει αγώνα

cars

Επίσημο: Στη Racing Point Force India o Stroll

cars

Grand Prix θα γίνει μόνο με τη συμμετοχή όλων των ομάδων

cars

Formula 1 – GP Ίμολα: Δυνατό ξεκίνημα Ferrari στο επεισοδιακό FP1

cars

Τα γυρίσματα της ταινίας του Brad Pitt για την Formula 1 σταμάτησαν. Αλλά γιατί;

cars

F1 GP Ιαπωνίας: Τέταρτη pole για Φερστάπεν

cars

Μετάνιωσε που άφησε τη Red Bull o Ricciardo;

cars

Formula 1 μια αναδρομή στην σεζόν 2023 και πως φτάσαμε ως το Grand Prix United States

cars

ΗΠΑ: Η Formula 1 γοητεύει τους δισεκατομμυριούχους

cars