CARSNEWS
F1 & RACES

Τα γυρίσματα της ταινίας του Brad Pitt για την Formula 1 σταμάτησαν. Αλλά γιατί;

Στο Grand Prix του Silverstone όλοι ασχολήθηκαν με τον Brad Pitt και τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, με θέμα την Formula 1. Αλλά ξαφνικά η ταινία της Apple (και με έναν εκ των παραγωγών να είναι ο Hamilton) σταμάτησε τα γυρίσματα και όχι γιατί η ομάδα του APX GP δεν τα πήγαινε καλά. 

Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ που κάνει πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες.

Και αυτό συνέβη λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου η ταινία προκάλεσε αναστάτωση στο βρετανικό Grand Prix, όπου το κινηματογραφικό συνεργείο απέκτησε το δικό του γκαράζ στο pit lane και έτρεξε με ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών F2 (αλλά σε χαλαρό στυλ F1) στην πίστα για να συγκεντρώσει υλικό για την ταινία.

Η ομάδα και οι ψεύτικοι μηχανικοί της επρόκειτο να εμφανιστούν σε αρκετούς ακόμα αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτό τώρα φαίνεται απίθανο να συμβεί.

Το συνδικάτο Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) κάλεσε τα 160.000 μέλη του σε απεργία την περασμένη εβδομάδα, εμποδίζοντας την παραγωγή των ταινιών Mission impossible – Dead Reckoning Part Two και Gladiator 2, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η διαμάχη αφορά το πόσο πληρώνονται οι ηθοποιοί για τις επαναλήψεις, ουσιαστικά, αν και η απειλή της τεχνητής νοημοσύνης είναι επίσης ένας παράγοντας.

Ο Pitt και ο συμπρωταγωνιστής του Damson Idris υποδύονται τους οδηγούς της μικρότερης και λιγότερο επιτυχημένης ομάδας της F1 στην ταινία που δεν έχει ακόμη τίτλο, με τον χαρακτήρα του πρώτου να είναι ένας θρύλος που επιστρέφει και τον χαρακτήρα του δεύτερου ένας καυτός πρωτάρης.

Από: TopGear

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Related Articles

Τα 3 κρίσιμα λεπτά μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ

cars

O Pietro Fittipaldi θα αντικαταστήσει τον Grosjean στο Σακχίρ

cars

Παρουσίασε τα αγωνιστικά της χρώματα η Renault F1!

cars

Το «Μεγάλο Τσίρκο» στο «Μεγάλο Μήλο»; – H Formula 1 θέλει Grand Prix στους δρόμους της Νέας Υόρκης

cars

Formula 1… Back to the future

cars

Χρησιμοποίησε και τις 3 γόμες στη Μόντσα ο Gasly!

cars

Andretti sends a powerful message to Formula 1 with the unveiling of their new American race location.

cars

Έντονη φημολογία για Wolff και Aston Martin

cars

Ο Hamilton και ο Russel διασκεδάζουν στην… παιδική χαρά! (+video)

cars