CARSNEWS
MOTONEWS

Moto Guzzi V100 Stelvio – Περισσότερες (και καλύτερες) φωτογραφίες

Η νέα Adventure της Moto Guzzi πλησιάζει στην γέννηση της και το υλικό που γίνεται διαθέσιμο, σίγουρα θα ξεκινήσει συζητήσεις.

Δεν είναι πλέον άγνωστο, ότι μετά την V100 Mandello, η Moto Guzzi θα ετοιμάσει και το V100 Stelvio, επαναφέροντας το όνομα αυτό στην γκάμα της. Φυσικά, η νέα μοτοσυκλέτα δεν θα έχει καμία σχέση με το παλιότερο Stelvio, παρά μόνο στο όνομα και –ίσως- στον προσανατολισμό. Η νέα Moto Guzzi V100 Stelvio θα είναι μία Adventure μοτοσυκλέτα, σε αντίθεση με την Mandello, που είναι μία Sport Touring.

Περισσότερες φωτογραφίες της νέας V100 Stelvio είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από το αυστριακό μέσο Motorrad Magazin, μάλιστα με τον αναβάτη της μοτοσυκλέτας να σηκώνει και το δεξί του πόδι στις εικόνες, δείχνοντας ότι έχει αντιληφθεί την παρουσία του φωτογραφικού φακού. Οι διαφορές από το V100 Mandello επιβεβαιώνονται για άλλη μία φορά: Οι ακτινωτοί τροχοί, διαστάσεων 19/17 ιντσών κατά πάσα πιθανότητα, φαρδύτερο τιμόνι με χούφτες, πιο «όρθια» θέση οδήγησης και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, σχάρα για αποσκευές στο πίσω μέρος , αλλά και ξεκάθαρη εμφάνιση δύο θέσεων για ραντάρ, εμπρός και πίσω. Η V100 Stelvio αναμένεται να είναι η πρώτη Moto Guzzi, που θα εξοπλιστεί με αυτό το σύστημα.

Μπορεί η μοτοσυκλέτα να εμφανίζεται σχεδόν «ακάλυπτη», αλλά το καμουφλάζ στο εμπρός μέρος και στα πλαϊνά τμήματα γύρω από το ρεζερβουάρ, μας προετοιμάζουν για αλλαγές στην εμφάνιση. Δεν γίνεται γνωστό ακόμα, αν  και το Stelvio θα φέρει το σύστημα ενεργής αεροδυναμικής που έχουμε δει και στο Mandello, με τα «πτερύγια» που ανοίγουν από μία ταχύτητα και πάνω, αλλά προφανώς… είναι θέμα χρόνου, η λήξη της αναμονής για το μοντέλο.

Πηγή/φωτογραφίες: Motorrad Magazin/BMH-Images

Related Articles

QJMOTOR SRK 400: Δικύλινδρη γυμνή απόλαυση

cars

Επισκευή μπροστινού συστήματος… Η λύση του κάθε μοτοσικλετιστή

cars

Εξάρθρωση συμμορίας που εξαπατούσε ηλικιωμένους: Ανάμεσά τους μητέρα γνωστού εφοπλιστή – 1,4 εκατ. η λεία τους, 16 συλλήψεις – PatrisNews

cars

Aprilia Tuareg 660 2024 – Νέοι, αγωνιστικοί χρωματισμοί

cars

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας για την οδική ασφάλεια

cars

Marc Marquez: “Απόλαυσα τον αγώνα σαν παιδί – Προτιμώ να χάσω έτσι παρά να τερματίσω στη δέκατη θέση”

cars

Ακρωτηριασμένος είναι έτοιμος να ξανακαβαλήσει μηχανή από κάτι που ανακάλυψε σε… κατάστημα ρούχων

cars

Carmelo Ezpeleta: “Δεν θα υπάρξει πέμπτο KTM – Θα υπάρξουν παραχωρήσεις σε Honda και Yamaha”

cars

Video Test Ride – Royal Enfield Interceptor 650

cars