CARSNEWS
AUTONEWS

Εσείς θα τολμούσατε να βάλετε το fluo lime σύνολο της Ιωάννας Τούνη;

Η Ιωάννα Τούνη ανανεώθηκε μετά τη γέννηση του γιου της, Πάρη, αφού υποβλήθηκε σε δυο αισθητικές επεμβάσεις, μία ρινοπλαστική και μία αυξητική μαστών – η πρώτη πλαστική στη μύτη της δεν την είχε αφήσει ικανοποιημένη και όπως εξήγησε στους διαδικτυακούς φίλους της, δεν της άρεσε ούτε η εικόνα του στήθους της μετά τον θηλασμό.

Με τη νέα εικόνα της, η Ιωάννα Τούνη απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε μια νυχτερινή της έξοδο στο κέντρο NOX, όπου και επέλεξε ένα σύνολο από σακάκι και μίνι φούστα σε έντονο lime χρώμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη handbag.

Γιατί να φορέσετε ρούχα σε lime απόχρωση

Το lime είναι ένα χρώμα που προσελκύει την προσοχή, χωρίς να είναι υπερβολικά δραματικό. Είναι εξαιρετική επιλογή για κάποια που θέλει να προσθέσει μια φρέσκια πινελιά χρώματος στο ντύσιμό της. Εξαιτίας της φωτεινής και ζωηρής του απόχρωσης, είναι ιδανικό χρώμα για τoυς καλοκαιρινούς μήνες. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε ηλιόλουστα σκηνικά και θάλασσα.

Επίσης μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα χρώματα. Φοριέται με ανοιχτά χρώματα για ένα πιο ανεπίσημο ντύσιμο ή με πιο σκούρα χρώματα -όπως μαύρο ή μπλε- για μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση.

Το lime αντιπροσωπεύει την ενέργεια, τη ζωντάνια και τον δυναμισμό. Φορώντας ρούχα σε αυτό το χρώμα, θα «ζωηρέψετε» την εμφάνισή σας. Συνολικά, το συγκεκριμένο χρώμα είναι μια φρέσκια, γεμάτη ενέργεια επιλογή που μπορεί να αναβαθμίσει το ντύσιμό σας, χαρίζοντας φωτεινότητα στο στιλ σας.

Ωστόσο, είναι αρκετά έντονο και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δεν τολμούν να κάνουν μια τόσο φανταχτερή εμφάνιση αφού τη βρίσκουν πολύ loud, πόσο μάλλον στη fluo εκδοχή του η οποία είναι ακόμη πιο έντονη. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Related Articles

Honda Civic Type R. Ανανεωμένο και με 2 νέες εκδόσεις!

cars

Ο κόσμος επέλεξε “Pulse” για το νέο SUV της Fiat.

cars

Daytona DY125RS. Ώρα για ανανέωση

cars

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe. Με την παραδοσιακή συνταγή!

cars

Νέο Fiat Professional Panda Van. To δεξί χέρι του επαγγελματία

cars

Η Audi αναβαθμίζει το E-tron με την “S” έκδοση και 3 ηλεκτροκινητήρες!

cars

Το 500X Cabriolet ετοιμάζει η Fiat… Γιατί προφανώς, αυτό χρειάζεται!

cars

Νέο Hyundai Elantra. Συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το Sonata!

cars

Kia Sonet Concept. Έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά… της Ινδίας!

cars