CARSNEWS
AUTONEWS

Η ακριβότερη αγελάδα στον κόσμο κοστίζει 4 εκατομμύρια δολάρια

Αρκετά εκατομμύρια αγελάδες εκτρέφονται στη Βραζιλία αλλά μία είναι ξεχωριστή, πράγμα που αποδεικνύει και η τιμή της με αποτέλεσμα να είναι η ακριβότερη στον κόσμο.

Ο λόγος για μια αγελάδα που ανήκει, σύμφωνα με το Independent στη ράτσα Nelore ή αλλιώς Viatina-19 και αξίζει 4 εκατομμύρια δολάρια. Το βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες αναφέρει ότι κατατάσσεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, με αξία τρεις φορές παραπάνω, σε σχέση με την προηγούμενη κάτοχο της σχετικής πρωτιάς. 

Η κατάλευκη αγελάδα παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας, κτηνίατρο και ένοπλη φρουρά όλο το 24ωρο, ζυγίζει 1.100 κιλά και είναι δύο φορές πιο βαριά από έναν μέσο ενήλικα της ράτσας της.

Πού οφείλεται όμως αυτή η τιμή της υπεραγελάδας όπως την αποκαλούν; Αυτή οφείλεται στην ταχύτητα με την οποία αύξησε τον όγκο της, στη γονιμότητά της και κυρίως στη συχνότητα που μεταδίδει τα παραπάνω χαρακτηριστικά στους απογόνους της.

«Είναι η πιο κοντά στην τελειότητα που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα. Είναι μια αγελάδα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία αναζητούν οι κτηνοτρόφοι», δήλωσαν σε συνέντευξή τους Βραζιλιάνοι επαγγελματίες του κλάδου.

Related Articles

J2US: Δεν πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό και αποχώρησαν ομόφωνα

Bury

Fiat Ducato. Mε νέες εκδόσεις

cars

Genesis X. Αθλητική κομψότητα σε βιώσιμη συσκευασία.

cars

Land Rover Defender. Ένα σύμβολο της αυτοκίνησης ξαναζεί!

cars

Honda NT1100. H νέα εποχή των touring μοτοσυκλετών

cars

Aston Martin Valkyrie. Εκθαμβωτική και στον δρόμο!

cars

Famagusta – spoiler: Η Σοφία ομολογεί πώς γνώριζε ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς του Μάικλ

Bury

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις στις εθνικές οδούς

cars

Ίμβριος σε Δρούτσα: Ρε Εύη μου, έχεις γράψει αριστουργήματα! Τι «τα, τα, τα;»

cars