CARSNEWS
AUTONEWS

Η γη της ελιάς – Spoiler: Ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Η είδηση του τραγικού θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη. Όλοι βέβαια έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει τον φούρνο και οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν πάνω της. Ωστόσο, η ίδια αρνείται κάθε ανάμειξη. Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο.

Ο Πότης, ανοίγοντας το καφενείο, βρίσκει ένα σημείωμα που αφορά τον Κωνσταντίνο και τα χάνει. Κατευθείαν πηγαίνει στο γραφείο τού συμβολαιογράφου και τον ενημερώνει σχετικά. Η Αθηνά με τον Τζον και την Μαργαρίτα επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο. Εκεί, ο Τζον κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στη Μαρία. Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρύζει μπροστά της την Αριάδνη.

Τι θα δουμε απόψε στις 21:00 στην σειρά του Mega «Η γη της ελιάς»;

Ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Η απρόσμενη εμφάνιση της Αριάδνης στην Κηφισιά έχει γεμίσει χαρά την Ιουλία. Για πρώτη φορά η Αριάδνη είναι διατεθειμένη να ακούσει όλη την ιστορία από τη μητέρα της, θα μιλήσουν όμως και για τον Χρήστο. Ο Κουράκος ανακρίνει την Αρετή, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθει, εμπλέκοντας και την Ασπασία. Παράλληλα, όμως, η Αρετή ορκίζεται στη Βασιλική -που την επισκέπτεται στο Τμήμα- ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου.

Ο Πότης, μετά από παραίνεση της ψυχολόγου, κάνει μια συζήτηση στην Άννα για τις φαντασιώσεις του. Ωστόσο, η απάντηση που θα πάρει από τη γυναίκα του δεν θα του αρέσει καθόλου και θα τον βγάλει από τα ρούχα του. Ο Κουράκος μαθαίνει από τα στοιχεία της έρευνας ότι η Αρετή είχε προμηθευτεί δύο μπιτόνια με βενζίνη τις προηγούμενες ημέρες και η θέση της δυσχεραίνει.

Related Articles

«Οι γυναίκες να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους» – O μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης «ξαναχτυπά»

Bury

Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε

cars

Audi το Q5 Sportback. Η σπορ έκδοση του Q5

cars

Τι καιρό θα έχει τη 25η Μαρτίου: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

cars

Cupra Terramar – παρουσιάστηκε στους υπαλλήλους της Audi Hungaria που θα συμμετέχουν στην παραγωγή του

cars

Ποια ασφάλεια αυτοκινήτου σε συμφέρει περισσότερο και γιατί

cars

Η Citroën στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης

cars

«Για μένα δικαίωση θα είναι…» – Συγκλονίζει ο 21χρονος Δημήτρης που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη

cars

Τζόκερ 23/04/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για 5.400.000 ευρώ

cars