CARSNEWS
AUTONEWS

Η εισαγγελική πρόταση ήταν προκλητική, λέει ο Λύτρας για υπόθεση της 12χρονης στον Κιολωνό

«Προκλητική» χαρακτήρισε την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό ο συνήγορος της μητέρας της Απόστολος Λύτρας το πρωί της Πέμπτης 14/3 κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε πως ήταν μία εισαγγελική που δεν την περίμενε χαρακτηρίζοντάς την προκλητική και πως θεωρεί ότι το δικαστήριο δεν θα έχει την ίδια άποψη με την εισαγγελέα.

«Ειδικά όταν η εισαγγελέας ανέφερε πολλές φορές ότι πιστεύει την 12χρονη. Το κατέθεσαν ψυχολόγοι, ψυχίατρος που την παρακολουθεί ότι λέει την αλήθεια. Η εισαγγελέας δεν αιτιολόγησε. Ουσιαστικά λέει πως η 12χρονη λέει ψέματα για τον βιασμό. Για αυτό είναι μια προκλητική πρόταση, η οποία πιστεύω πως θα ανατραπεί. Δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι που δεν γνωρίζονται με την μητέρα να είναι υπέρ της στο δικαστήριο» υπογράμμισε.

Είπε βέβαια πως είναι δεδομένο ότι υπήρχε παραμέληση ανηλίκου, από τη μητέρα.

Στην ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, σχετικά με το αν υπήρχε σκοπιμότητα πίσω από την πρόταση και το αν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης, δήλωσε πως θέλει να πιστεύει ότι ήταν μια «άτυχη στιγμή της εισαγγελέως».

«Υπάρχει μήνυμα του βασικού κατηγορούμενου που λέει στην 12χρονη “φέρε μου τα μισά χρήματα”, για το οποίο η εισαγγελέας είπε πως της το είπε χάριν αστεϊσμού» υπογράμμισε.

Αναφορικά με την εισαγγελική πρόταση για τη μητέρα, της οποίας είναι συνήγορος, δήλωσε πως υπάρχουν εισαγγελείς και μία δικαστής, οι οποίοι έχουν διαφορετική άποψη.

«Από την πλευρά του βασικού κατηγορούμενου, πιστεύουν ότι η μητέρα δεν γνώριζε τι γίνεται με τον ίδιο» σημείωσε.

Κλείνοντας σχετικά με την κατηγορία βιασμού, για την οποία η εισαγγελέας ζήτησε να απαλλαχθεί ο βασικός κατηγορούμενος, τόνισε πως πράγματι «πρέπει να υπάρχει βία ή απειλή για βία. Η 12χρονη όμως έχει δηλώσει πως με απειλή έκανε τις πράξεις. Της έδειξε όπλα και την απείλησε. Τα όπλα αυτά βρέθηκαν στην έρευνα της αστυνομίας».

Related Articles

Το hyper Peugeot σε Lego

cars

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

cars

Jimny, G63 AMG και Wrangler αναμετρούνται εκτός δρόμου!

cars

Νέο Hyundai Bayon. Μικρό SUV με… μεγάλο χαρακτήρα!

cars

Νέο Subaru BRZ. Πρακτικό, προσιτό αλλά πάνω απ’ όλα, σπορ!

cars

Ford. Παρουσίασε το FORDLiive

cars

Abarth 595 esseesse. To πιο «άγριο»

cars

Αλλάζει και συνεχίζει το Volkswagen Passat.

cars

Η Alfa Romeo καθυστερεί δύο μοντέλα και εγκαταλείπει την Giorgio.

cars