CARSNEWS
F1 & RACES

Η Θεσσαλονίκη πατάει γκάζι με το Λευκό Πύργο να μετατρέπεται σε πίστα της Formula1

tanea.gr > Auto Νέα > Αγορά > Η Θεσσαλονίκη πατάει γκάζι με το Λευκό Πύργο να μετατρέπεται σε πίστα της Formula1

Ένα τετράτροχο υπερθέαμα με γεύση από Formula1 θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στη Θεσσαλονίκη . Το πολυδιαφημισμένο Oracle Red Bull Racing έχει στο μένου της την  πρωταθλήτρια RB7 με πρωταγωνιστή τον οδηγό της Formula 1 Patrick Friesacherπου  φοράει την αγωνιστική του φόρμα, στιςε 23 Σεπτεμβρίου γιατί το Red Bull Showrun by ALUMIL πλησιάζει! Η ώρα έναρξης είναι 17.00, ωστόσο στις 16.30 θα ξεκινήσει το pre-show όπου οι παρουσιαστές του event, Πάνος Σεϊτανίδης και Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα δώσουν μια πρόγευση!

Η  Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης θα μεταμορφωθεί σε πίστα για το θρυλικό μονοθέσιο του Sebastian Vettel και η πλατεία μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μετατραπεί σε ένα απίστευτο experience village με πολλά παιχνίδια και activations από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Ταχύτητα,η  αδρεναλίνη και ο εκκωφαντικός ήχος του μονοθεσίου θα κατακλύσουν την πόλη ενώ παράλληλα οι Red Bull Driftbrothers με τους Elias & Johannes Hountondji θα κάψουν λάστιχο με τις G82 BMW M4 και τον Λιθουανό Arūnas ‘Aras’ Gibieža να  συναρπάσουν.

Επίσης, ένα συναρπαστικό show στον αέρα με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα από το ακροβατικό ελικόπτερο των Flying Bulls, το αεροπλάνο Zivko Edge 540 με τον Dario Costa, πιλότο, πρωταθλητή του Red Bull Air Race και κάτοχο του Ρεκόρ Γκίνες για «Το μακρύτερο τούνελ που διανύθηκε με αεροπλάνο: 1,610μ», αλλά και τον Δημήτρη Κολλιάκο, Red Bull αθλητή και παγκόσμιος πρωταθλητή στο paramotor. Όλα τα acts θα υλοποιηθούν βάσει αυστηρών guidelines και πρωτοκόλλων από αντίστοιχα show του εξωτερικού.

Οι πύλες για τις κερκίδες ανοίγουν στις 15.00. Το show να αρχίζει στις 17.00, αλλά το experience village θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 09.00 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του event. Οι επισκέπτες θα δουν τοαυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing με τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο, τα Red Bull Racing Simulators τα οποία θα βγάλουν από μέσα σου τον πιλότο που έκρυβες, το Red Bull Pit Stop Challenge που θα τεστάρει τις ικανότητές σου να αλλάζεις τα ελαστικά ενός μονοθεσίου, το Red Bull Reaction Challenge που θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά σου, ενώ στο Red Bull Trivia Booth θα ανακαλύψεις μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου για τον κόσμο της F1 κ.α.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Related Articles

Θετικός στον κορωνοϊό ο επικεφαλής της McLaren!

cars

Είναι πολλά τα λεφτά για να… παίξεις Formula1

cars

Δύο θετικά κρούσματα Covid-19 στην Renault F1

cars

Αλλάζει CEO η Alpine, περνάει σε “νέα εποχή”

cars

Πονοκέφαλοι στη Scuderia Ferrari

cars

Πώς η Ferrari έπεισε τον Λεκλέρ να υπογράψει νέο συμβόλαιο

cars

Νέα πρωτιά στην τηλεθέαση για τη Formula 1 στον ΑΝΤ1

cars

Toto Wolff: Ferrari’s Singapore triumph breathes new life into Formula 1

cars

Η νέα Alfa Romeo 33 Stradale στη Monza

cars