CARSNEWS
AUTONEWS

Η Chevrolet ετοιμάζει το νέο Bolt.

Η πρώτη ουσιαστική επέκταση της γκάμας των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Chevrolet παίρνει τη μορφή του νέου Bolt που θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές ημέρες. Η αμερικανική εταιρία που μπορεί να μην έχει παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να την παρακολουθούμε, ετοιμάζει το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Bolt για τις 14 Φεβρουαρίου αλλά παρότι απέχουμε μερικές ημέρες μόλις από την πλήρη αποκάλυψη, αρνείται να μας επιτρέψει μία πιο… καθαρή ματιά στο νέο μοντέλο.

Το πιο πρόσφατο teaser εστιάζει με χαριτωμένο τρόπο, μέσω της συνεργασίας της GM με την Disney, στην ευρυχωρία του νέου Bolt και προσέχει ώστε να μην αποκαλύψει οτιδήποτε πέραν των απολύτως απαραιτήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπορούμε να δούμε ούτε το design της καμπίνας, ούτε του αμαξώματος, όμως γνωρίζουμε ότι το νέο Bolt θα είναι διαθέσιμο τόσο ως παραδοσιακό hatchback, όπως ο προκάτοχος του, όσο και ως crossover. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα γίνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα προσφέρει την σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης “Super Cruise” και ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το τελευταίο ηλεκτρικό μοντέλο που δεν θα εξοπλίζεται με την “Ultium” τεχνολογία μπαταριών της GM, κλείνοντας ένα κεφάλαιο για την αμερικανική μάρκα και ανοίγοντας το επόμενο.

Περιμένουμε δε το νέο Chevrolet Bolt να βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά που προσέφερε 203 άλογα από έναν ηλεκτροκινητήρα και 417 χιλιόμετρα αυτονομίας χάρη σε μία μπαταρία 66 kWh. Περισσότερα όμως θα μάθουμε στις 14 Φεβρουαρίου, οπότε μείνε συντονισμένος.

The post Η Chevrolet ετοιμάζει το νέο Bolt. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep Gladiator Overlander Farout Concept. Έτοιμο για περιπέτειες!

cars

Θεσσαλονίκη: Κατάνυξη στην υποδοχή τμήματος του Άρραφου Χιτώνος του Ιησού και κομματιού από Τίμιο Ξύλο στον Άγιο Δημήτριο

Bury

Eurovision: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι στον ημιτελικό

cars

Στο Gov.gr Wallet όλες οι πληροφορίες των οχημάτων

cars

Eurojackpot 15/03/2024: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα 17.000.000 ευρώ

cars

Ford Explorer: Καινοτόμο, με φόρτιση επόμενης γενιάς και αποδοτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης

cars

Mazda – δοκιμάζει καύσιμο από παλιό μαγειρικό λάδι και λίπη μικροφυκών

cars

Άγνωστη έννοια η «οδική ασφάλεια» στην Ελλάδα: Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ανά περιφέρεια

cars

Χωρίς το κορυφαίο “Plaid+” το νέο Tesla Model S.

cars