CARSNEWS
AUTONEWS

Η Divo “Lady Bug” έφτασε την Bugatti στα όρια της!

Λίγο μετά το ντεμπούτο της Bugatti Divo στο Pebble Beach το 2018, ένας πελάτης πλησίασε την γαλλική εταιρία για ένα ακόμα πιο exclusive project το οποίο θα βασιζόταν φυσικά στην τότε νέα Divo, αλλά θα ξεχώριζε χάρη στον πολύ ιδιαίτερο χρωματισμό του. Ο πελάτης ήθελε ένα αυστηρό γεωμετρικό μοτίβο σε κόκκινο και γκρι χρώμα το οποίο θα ξεκινούσε από το εμπρός μέρος και θα… εξελισσόταν προς τα πίσω ώστε να έρχεται σε αρμονία με τις γραμμές του αυτοκινήτου. Ένα πολύπλοκο project ακόμα και για την Bugatti αλλά εφόσον ήταν η επιθυμία του πελάτη, η εταιρία δεν έκανε πίσω και αποδέχθηκε την πρόκληση.

Πού να ήξερε σε εκείνο το σημείο ότι η ολοκλήρωση του project θα απαιτούσε από ολόκληρη την ομάδα περίπου 18 μήνες αδιάκοπης εργασίας , ατελείωτες προσομοιώσεις, ανάλυση CAD δεδομένων και ακόμα και ένα δοκιμαστικό όχημα για να εφαρμοστεί άψογα τα μοτίβο με τα 1.600 “διαμάντια” πριν περάσει στο αυτοκίνητο που προοριζόταν για τον πελάτη. Η ίδια η Bugatti δεν κρύβει ότι η συγκεκριμένη δουλειά έφτασε την ομάδα στα όρια της και ελάχιστα πριν την εγκατάλειψη του project. Όμως έκανε τα αδύνατα, δυνατά και έπειτα από μία τελευταία δοκιμαστική εφαρμογή στο δεύτερο όχημα, ολοκλήρωσε το μοντέλο που απέκτησε το προσωνύμιο “Lady Bug” ή αν προτιμάς στα ελληνικά, “Πασχαλίτσα”. Οι τεχνίτες της Bugatti στη συνέχεια πέρασαν τις επόμενες ημέρες ελέγχοντας διεξοδικά το μοτίβο ώστε να εξασφαλίσουν την τελειότητα της εφαρμογής πριν προχωρήσουν στα τελευταία στάδια του φινιρίσματος.

Γιατί όταν τα χρήματα δεν αποτελούν… θέμα, τότε θέλεις το νέο hypercar σου, αυτό με τον quad-turbo, 8-λιτρο W16 κινητήρα των 1500 ίππων και την τελική ταχύτητα των 380 km/h να είναι όσο πιο ξεχωριστό γίνεται. Και η Divo “Lady Bug” είναι εντελώς ξεχωριστή. Είναι μοναδική στον κόσμο και σίγουρα κόστισε πολλά περισσότερα από τα €5 εκατομμύρια ευρώ της αρχικής τιμής του μοντέλου.

The post Η Divo “Lady Bug” έφτασε την Bugatti στα όρια της! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Volkswagen T7 Multivan. Σύγχρονο από κάθε άποψη.

cars

Νέα Mercedes-AMG SL. Ένα σύμβολο ξαναγεννιέται!

cars

Από 450 ίππους η νέα BMW M2.

cars

Hyundai – Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα και μπαταρίες

cars

DYMOTO 200. Oλοκαίνουρια πρόταση

cars

Καρναβάλι Νάξου 2024: Ξέφρενο πάρτι στο νησί της Αριάδνης – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

cars

Η Mansory αποφάσισε να “χαλάσει” το Ford GT!

cars

Aυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 για την Ελλάδα. Η τελική δεκάδα

cars

Νέα Hyundai i10 και i10 NLine: Ανανεωμένα σχεδιαστικά και εκσυγχρονισμένα τεχνολογικά

cars