CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot προσφέρει την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στους πελάτες της

Η Peugeot θα προσφέρει την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στους πελάτες της. Το ChatGPT ενσωματώνεται i-Cockpit, ενεργοποιείται μέσω του ψηφιακού βοηθού «OKPeugeot» και μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση προσφέροντας εξυπηρέτηση σε οδηγό και επιβάτες.

Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT, η οποία είναι συντομογραφία των λέξεων «Chat Generative Pre-trained Transformer» (Παραγωγικός Προεκπαιδευμένος Μετασχηματιστής), είναι μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε από την Open AI. Αυτή η τεχνολογία έχει εκπαιδευτεί σε τεράστια σύνολα δεδομένων, προκειμένου να παρέχει εξελιγμένες, ακριβείς και συνοπτικές απαντήσεις στους χρήστες της.

Οι απαντήσεις ενσωματώνονται στην οθόνη αφής του i-Cockpit, και παρουσιάζονται με πολύ απλό και φυσικό τρόπο μέσω του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού. Απλά ο οδηγός ή ο επιβάτης λέει «OKPeugeot», κάνει την ερώτησή του και το ChatGPT αναλαμβάνει δράση, όντας σε θέση να απαντήσει σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από απλές έως σύνθετες, ακόμα και να συμμετέχει σε μια συζήτηση.

Για παράδειγμα, φτάνοντας σε μια πόλη, μπορείς να ζητήσεις να σου υποδείξει ποια μνημεία πρέπει να επισκεφθείς, να σου πει την ιστορία τους και στη συνέχεια, αν το επιθυμείς, με τη χρήση του συστήματος πλοήγησης να σε οδηγήσει σε αυτά.

Το ChatGPT μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να απαντά σε ερωτήσεις, όπως το πώς θα απασχοληθούν τα παιδιά κατα τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.

Η Γαλλική μάρκα εισάγει το ChatGPT στο i-Cockpit όλων των μοντέλων της τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης. Τα διαθέσιμα μοντέλα περιλαμβάνουν: τα νέα 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-Partner, E-Expert και σύντομα το νέο E-5008.

Όσοι πελάτες της μάρκας έχουν συμβατά μοντέλα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το ChatGPT μέσω του Peugeot Service Store. Η εισαγωγή της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης στα Peugeot είναι σε πιλοτική φάση κατα την οποία προσφέρεται η ενεργοποίηση και δωρεάν χρήση του συστήματος για περίοδο 6 μηνών*. Η προσφορά αυτή, η οποία αρχικά προοριζόταν για τους πρώτους 5.000 πελάτες, επεκτάθηκε σε 10.000 πελάτες μετά από ποσοστό εγγραφής που ξεπέρασε το 50%μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η μάρκα θα λάβει υπόψη την αξιολόγηση των χρηστών για να αναπτύξει το ChatGPTγια όλους τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της.

*Σε αυτή τη φάση, το ChatGPT θα προσφέρεται, στους πελάτες της Peugeot, στη γλώσσα τους, στη Γαλλία,

Related Articles

Alfa Romeo Giulietta. Και Alfa Romeo και πιο προσιτή από κάθε άλλη φορά με τιμή από 15990 Ευρώ

cars

Fiat Professional Scudo & Fiat Ulysse. Νέες προτάσεις

cars

Τα 4 μέτρα της ΕΕ που αλλάζουν τα πάντα στην οδήγηση: Ψηφιακό δίπλωμα και αυτοαξιολόγηση των οδηγών στο τραπέζι

cars

Ford. Εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για τα επαγγελματικά της

cars

Maserati: Η “Zéda” σημαίνει το τέλος των GranTurismo και GranCabrio.

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/4/2024

Bury

VW Golf 1.5 eTSi 150 PS DSG. Με επίκεντρο τη τεχνολογία

cars

Νέα Skoda Fabia. Εντελώς καινούρια  

cars

Επίθεση σε 17χρονο μαθητή στη Ζάκυνθο

Bury