CARSNEWS
AUTONEWS

Η Skoda επιβεβαιώνει το νέο Fabia για τον Μάιο.

Η καμπάνια που θα μας οδηγήσει στην επίσημη παρουσίαση του νέου Fabia έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό αλλά κατά τη διάρκεια της Annual Press Conference της Skoda, η εταιρία αποκάλυψε ότι το ντεμπούτο της νέας γενιάς του hatchback της δεν πρόκειται να λάβει χώρα πριν τον ερχόμενο Μάιο. To 2021 μάλιστα, η Skoda αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη καθώς στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται μονάχα το νέο Fabia αλλά και άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα μοντέλα. Αυτό που δεν περιλαμβάνεται όμως, είναι η Combi έκδοση του Fabia καθώς υπάρχουν ορισμένες περιπλοκές που πρέπει να λυθούν.

Σύμφωνα με το πλάνο της Skoda, το Fabia  Combi θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στο Kvasiny της Τσεχίας αλλά αυτό δεν είναι εφικτό πριν μετακινηθεί η παραγωγή της Superb στην Bratislava – εκεί όπου θα παράγεται και η επόμενη γενιά του VW Passat. Έτσι, το Fabia Combi δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πριν το 2023. Δεν υπάρχει λόγος για στενοχώριες όμως, αφού υπάρχουν άλλα μοντέλα που ετοιμάζει η Skoda για το 2021 και ενδεχομένως το πιο σημαντικό, δεδομένου ότι συνδέεται με τα πλάνα εξηλεκτρισμού της εταιρίας, είναι το Enyaq iV Coupe που λογικά θα είναι μηχανικά πανομοιότυπο με το βασικό Enyaq iV αλλά θα προσφέρει μία εναλλακτική για όποιον θέλει κάτι πιο… πικάντικο σχεδιαστικά. Επιπλέον, εντός του τρέχοντος έτους περιμένουμε τα facelifts των Karoq και Kodiaq.

Όσον αφορά στο μέλλον, περιμένουμε μεγάλα πράγματα από την τσεχική εταιρία. Συγκεκριμένα, οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για ένα ακόμα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Enyaq iV και πιθανότατα θα έχει πολύ στενή συγγένεια με το Volkswagen ID.3, αλλά και ένα ακόμα μικρότερο EV που θα βασίζεται στην MEB-Lite πλατφόρμα που εξελίσσει η Seat. Η Skoda δυναμώνει και ενισχύει την θέση της στην αγορά σίγουρα θα προβληματίσει τον ανταγωνισμό με τις προτάσεις της.

The post Η Skoda επιβεβαιώνει το νέο Fabia για τον Μάιο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Βρέθηκε μήνυμα σε μπουκάλι μετά από 40 χρόνια

cars

Skoda Kodiaq. Ώρα για ανανέωση

cars

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

cars

Kymco RevoNEX: Μια ηλεκτρική επανάσταση

cars

Porsche Taycan Cross Turismo. Σκληρότερη απ’ ότι φαίνεται.

cars

Ford Puma & Kuga. Με χαμηλότερες τιμές

cars

Formula 1: Ο Πέρεζ πήρε την pole position στη Σαουδική Αραβία

cars

Νέο Toyota Mirai. Η δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητού μοντέλου

cars

O «μεγάλος αδελφός» μέσα στο αυτοκίνητό μας – Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συλλέγουν και μπορούν να πουλούν προσωπικά δεδομένα

cars