CARSNEWS
MOTONEWS

Η Vespa καίει καρδιές και στην Κίνα

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

SPORT24.GR

Vespa-Shanghai
Vespa-Shanghai VESPA-SHANGHAI

Η νέα Vespa Primavera 150 και η Vespa Sprint 150 έκαναν το ντεμπούτο τους στην κινεζική αγορά με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη.

Η παρουσίαση των δύο νέων εκδόσεων, έγινε στο Shangsheng-Xinsuo (ο Κύκλος της Κολούμπια), ένα νέο πολιτιστικό σημείο αναφοράς των Κινέζων πόλη, σε μια συγχώνευση κουλτούρας, design, ιταλικού στυλ και μόδας. Στη βραδιά συμμετείχαν αστέρια του ασιατικού κόσμου και θεσμών, μεταξύ των οποίων η Γενική Πρόξενος της Ιταλίας στη Σαγκάη, Tiziana D’Angelo.

Vespa-Shanghai
Vespa-Shanghai VESPA

Η θριαμβευτική βραδιά στη Σαγκάη επιβεβαιώνει πώς η Vespa, μια αυθεντικά παγκόσμια μάρκα, γίνεται όλο και πιο αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Η κατοχή μιας Vespa ήταν πάντα μια επιλογή στυλ, πέρα από τη μόδα και τις τάσεις, μια έκφραση της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη. Εκτός από τα νέα μοντέλα Vespa, παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ρούχων Vespa DEC.

Vespa-Shanghai
VESPA-SHANGHAI

Εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio, αυτή η νέα συλλογή είναι η έκφραση της επωνυμίας Vespa στον κόσμο του lifestyle, αναδεικνύοντας τις καλύτερες λεπτομέρειες του ιταλικού στυλ. Η Vespa ήταν πάντα μια παγκόσμια μάρκα, συγκεντρώνοντας γενιές ηπείρων και διαφορετικών πολιτισμών και σήμερα, με περισσότερες από 19 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το 1946 έως σήμερα, είναι ένας εξαιρετικός πρεσβευτής του ιταλικού στυλ, σχεδίου και τεχνολογίας.

Vespa-Shanghai
Vespa-Shanghai VESPA-SHANGHAI

Οι νέες Vespa Primavera και Sprint αντιπροσωπεύουν τη νεότερη και πιο μητροπολιτική ψυχή της Vespa. Τα νέα μοντέλα Vespa εισάγουν νέα υλικά και επίπονη δεξιοτεχνία στις λεπτομέρειες για να αναβαθμίσουν περαιτέρω την παγκόσμια ποιότητα των φινιρισμάτων. Οι υπερκατασκευές στο τιμόνι και στην πίσω πλάκα του προστατευτικού ποδιού είναι όλες νέες και το κάθισμα έχει βελτιωθεί χάρη στη χρήση νέων καλυμμάτων. Ο νέος πίνακας οργάνων και ο πλήρης φωτισμός LED καταδεικνύουν για άλλη μια φορά την αδιαμφισβήτητη τεχνολογική ηγεσία της Vespa.

Related Articles

Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στο Κατάκολο – Αυτοκίνητο φρέναρε ξαφνικά και έπεσε πάνω του μοτοσυκλέτα

cars

H Lazareth θα ρίξει στην αγορά την… τετράτροχη μηχανή της

cars

Θανατηφόρο τροχαίο με 31χρονο οδηγό μηχανής στην Κοζάνη: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα

cars

CFMOTO: Τι είναι το Τ-BOX που δίνει δωρεάν έως 31 Δεκεμβρίου;

cars

Piaggio Group – Άλλος ένας όμιλος με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

MV Agusta Superveloce by Daniel Ashram – Μία λευκή καλλονή

cars

Kove 800X Pro -Σε τιμή έκπληξη, η adventure των 95 ίππων

cars

Test – Honda ST125 Dax 2023

cars

Καλαμάτα: Σύλληψη 17χρονου που έκλεψε μοτοσυκλέτα

cars