CARSNEWS
AUTONEWS

Η Volvo θα παρουσιάσει και ένα μικρό SUV το 2023!

Η υπομονή είναι μία αρετή που ανταμείβεται από την Volvo καθώς στο τέλος της διαδικτυακής παρουσίασης, η σουηδική εταιρία “στρίμωξε” ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό teaser. Γιατί καλό και χρυσό το ολοκαίνουριο EX90, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που ζυγίζει 2.8 τόνους και κοστίζει περί τα €100.000, αλλά η αγορά χρειάζεται και κάτι μικρότερο και πιο προσιτό για να πούμε ότι γίνονται βήματα στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας. Αυτό φαίνεται πως ετοιμάζει η σουηδική μάρκα αφού δίπλα από το EX90 τοποθετήθηκε για μερικά σκοτεινά πλάνα ένα μικρότερο crossover.

Με τον φωτισμό και την απόσταση από την οποία βλέπουμε το νέο μοντέλο δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά, αλλά είναι ξεκάθαρο πως έχει μικρότερο μήκος και επομένως αποκλείεται να προσφέρει τρίτη σειρά καθισμάτων, όπως είναι ξεκάθαρο ότι δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο αδερφάκι του με τα πίσω φωτιστικά σώματα να υιοθετούν το ίδιο design με μικρές διαφοροποιήσεις. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας, αν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις ως πληροφορίες. Πριν από μερικούς μήνες πάντως είχαν κυκλοφορήσει μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες μαζί με την φήμη ότι η Volvo θα εντάξει στην γκάμα της ένα entry-level μοντέλο, κάτω ακόμα και από το XC40. Τότε λέγαμε ότι αυτό μπορεί να ονομάζεται XC20 ή XC30 αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει EX20/EX30 αν η εταιρία αποφασίσει να λανσάρει το νέο μοντέλο της αποκλειστικά ως ηλεκτρικό.

Επειδή είναι δύσκολο να κρίνουμε το μέγεθος του μυστηριώδους νέου μοντέλου βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να είναι μεγαλύτερο από το XC40 επιβεβαιώνοντας μία άλλη φήμη που έλεγε ότι η Volvo θα προσθέσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV ανάμεσα στο “60” και το “90”. Σε αυτό το σημείο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αλλά δεδομένου ότι η εταιρία ορίζει το 2023 ως την χρονιά παρουσίασης, οι επιπλέον πληροφορίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με… καρδούλες απάντησε ο Γιαννακόπουλος στα υβριστικά συνθήματα

cars

Ανατροπή με τη σύζυγο του Σάντσεθ: Η εισαγγελία ζητά να μπει στο αρχείο η υπόθεση, Η ΜΚΟ δεν εγγυάται για την εγκυρότητα των καταγγελιών

cars

Η Audi έκανε το πρώτο επίσημο βήμα στην Formula 1

cars

Κολλημένοι στις οθόνες: Η 2η σεζόν του Drive to Survive στις 28 Φεβρουαρίου!

cars

Lexus: Κατοχύρωσε νέο όνομα. Έρχεται πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο;

cars

Νέο Renault Captur. Παρουσιάζεται Παγκόσμια στην Ελλάδα

cars

Citroen. Σημαντικό όφελος μέσω του προγράμματος «Back on the road”

cars

«Πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας και Κασσελάκη για το τρίπτυχο «Πατρίδα – Θρησκεία

cars

Το Toyota GR Super Sport πάτησε για πρώτη φορά πίστα!

cars