CARSNEWS
F1 & RACES

Θα διοργανωθεί αγώνας Formula1 στην Ελλάδα;

Formula1, μετά την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC φαίνεται ότι βλέπει με καλό μάτι την διοργάνωση ενός γκραν πρι στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και CEO της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι που μίλησε για το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνα F1 σε τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα – και στην  εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1  –  – αναφέρθηκε στον θέμα της επέκτασης του προγράμματος της Formula1 ώστε να δημιουργηθούν και νέες πίστες σε νέα σημεία του πλανήτη, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος αυτού του διευρυμένου προγράμματος .

Σημαντικό αβαντάζ ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που παρακολουθούν  τους αγώνες του μηχανοκίνητου σπορ, ενώ ήδη η χώρα μας έχει παρουσία στο μηχανοκίνητο σπορ μέσω του Ράλι Ακρόπολις.

Nα σημειωθεί ότι ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κατασκευής πίστας για αγώνες MotoGP και F1, στο Ηράκλειο Κρήτης – στη θέση του παλιού αεροδρομίου, κάτι που θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην προβολή της χώρα μας. Σαφώς, η διοργάνωση ενός αγώνα Formula1 αποτελεί ένα όνειρο χιλιάδων φανατικών του σπορ που θα ήθελαν να δουν τους αστέρες της F1 στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Related Articles

Τα νέα της πιάτσας, 397…

cars

Το F1 Vlog για την πύρινη κόλαση του Μπαχρέιν (video)

cars

ANOTHER NEW BEGINNING IN QATAR

cars

Video Guenther Steiner’s new Netflix docu-series about Formula 1

cars

Η McLaren MCL35M πάτησε πίστα (vids)

cars

Χόρνερ: «Δεν θέλω ανταγωνισμό, ακόμη προσπαθώ να αναρρώσω από το 2021»

cars

LIVE TV: Δείτε την παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG W15 (vid)

cars

Former Formula 1 team boss suggests that Adrian Newey will take his time before accepting a new position after leaving Red Bull amid speculation linking him to Ferrari.

Bury

Wolff has new “mindset” over Mercedes F1 recovery

cars