CARSNEWS
AUTONEWS

«Θα είμαι παρών» λέει ο Κασσελάκης για τη συνάντηση των υποψηφίων στην Κουμουνδούρου που οδεύει προς «ναυάγιο»

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει πως θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση των υποψηφίων προέδρων που συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης στην Κουμουνδούρου. Αν τελικώς πραγματοποιηθεί, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο κτίριο των γραφείων του κόμματος, μετά την καθαίρεσή του.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει: «Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο.

Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου.

Δεν ανέβαλα το συνέδριο.

Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ.

Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή.

Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση.

Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 9, 2024

«Ναι μεν αλλά όχι»

Σύμφωνα με το MEGA, στη συνάντηση δεν πρόκειται να παραστεί ο Νίκος Παππάς, καθώς όπως απαντά «Το κλίμα είναι πολύ βαρύ μετά το εξώδικο». Ο Απόστολος Γκλέτσος βρίσκεται στην Κύπρο για γυρίσματα και αν η συνάντηση πραγματοποιούνταν θα συνδεόταν μέσω zoom.

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής είχε τονίσει πως την πρόταση έχουν κάνει δεκτή τόσο ο Νίκος Φαραντούρης όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος, αλλά και πως έχει συμφωνήσει με την πλευρά Κασσελάκη.

Ανοιχτός σε μια τέτοια σύσκεψη αλλά με συγκεκριμένους όρους, που τελικά δεν φαίνονται να πληρούνται, δήλωνε ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος σημείωνε πως «Στην προοπτική και στην αναγκαιότητα της ενότητας, της αποτελεσματικότητας και της σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι διατεθειμένος να συμβάλλω με οποιονδήποτε τρόπο για να υπάρχει η αποκατάσταση αυτού του στίγματος. Γιατί όπως και για τη ρετσινιά της «διαπλοκής», απάντησα πως επιστρέφεται στον πρώην πρόεδρο. Ενημέρωσα τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα Όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα Όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε. Από εκεί ξεκινάμε, από τους κανόνες της κοινής μας ύπαρξης».

Ανοιχτός σε συζήτηση αλλά «όχι υπό το κράτος εξωδίκων» δήλωσε και ο Νικόλας Φαραντούρης, καλώντας πρακτικά τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο πριν τη συνάντηση. «Στην πολιτική η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται πολιτικά. Εξώδικα, απειλές εισαγγελέων, ποινικοποίηση και εκνομικισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης αποτελούν τον ταχύτερο δρόμο προς τον εκφυλισμό της πολιτικής».

Related Articles

Το Rimac Nevera είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό στον κόσμο!

cars

Όταν οι ευχές γίνονται viral

cars

Στην Μ.Κ. εποχή. Θα οδηγάμε λιγότερο ή περισσότερο;

cars

BMW M3. Πράσινη από την ζήλια των άλλων!

cars

Μπουνιές και σφαλιάρες στη Βουλή της Τουρκίας – Η ατάκα βουλευτή που άναψε «φωτιές»

Εξωσκελετός γονάτων με κινητήρα drone υπόσχεται να φέρει επανάσταση σε εργασίες με ανύψωση

Bury

Σύλληψη 17χρονου για ομοφοβική επίθεση σε 21χρονο

Bury

Το Ράλλυ Ακρόπολις «κλείνει» τα 70: Κουτσουρεμένο αλλά με θρυλικές ειδικές διαδρομές

cars

Βέφα Αλεξιάδου, Ριχάρδος και Αγγελική Ηλιάδη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Bury