CARSNEWS
AUTONEWS

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το σχόλιό του σε ανάρτηση του Μπαπέ που συγκέντρωσε 4.000.000 likes

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι… υπερδύναμη στα social media και ακόμη μία εντυπωσιακή απόδειξη ήρθε από τα 4 εκατ. likes (!) που συγκέντρωσε που έκανε στην ανάρτηση του Κιλιάν Μπαπέ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός δεν είχε κρύψει ποτέ ότι το όνειρό του από μικρό παιδί ήταν να φορέσει μια μέρα τη φανέλα της Βασίλισσας, ομάδα που υποστήριζε επειδή εκεί αγωνιζόταν το ίνδαλμά του, το οποίο ήταν και είναι ο CR7.

Ο Μπαπέ είχε δημοσιεύσει τα προηγούμενα χρόνια φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιό του όπου είχε αφίσες του Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ και για να ανακοινώσει τη μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα έκανε μια ανάρτηση με τον ίδιο να φοράει φόρμα των Μαδριλένων όταν ήταν πιτσιρικάς ενώ σε μια από τις φωτογραφίες είναι μαζί με τον Κριστιάνο.

Μια ανάρτηση στην οποία ο Πορτογάλος αποφάσισε να κάνει το εξής σχόλιο: «Τώρα είναι η σειρά μου να σε δω, ενθουσιασμένος που θα σε δω να φωτίζεις το Μπερναμπέου… Hala Madrid».

Αυτό το σχόλιο, λοιπόν, έσπασε τα κοντέρ αφού… 4.000.000 άνθρωποι έκαναν like, με τον Ρονάλντο να υπενθυμίζει έτσι ότι στα social media δεν έχει αντίπαλο.

Related Articles

Alfa Romeo Giulia GTA. H επιστροφή ενός θρύλου

cars

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα απαλλαγούν οι κάτοχοι αναπηρικών οχημάτων

cars

Για τον Άγιο Βαλεντίνο. Είναι και κοινωνικός ο ρόλος του

cars

Νέο Kawasaki Versys 1000 S. Aνανεωμένο

cars

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για τους ομαδικούς τάφους στη Λωρίδα της Γάζας

cars

Ford. Με νέους προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια τη νύχτα

cars

Η εισαγγελική πρόταση ήταν προκλητική, λέει ο Λύτρας για υπόθεση της 12χρονης στον Κιολωνό

cars

Το νέο VW Amarok έρχεται με άγριες διαθέσεις!

cars

Τρία έξυπνα κόλπα για να χωρέσουν όλα τα πράγματα στη βαλίτσα σου

cars