CARSNEWS
AUTONEWS

Λύθηκε το μυστήριο με το σπίτι που έπλεε στο Σαν Φρανσίσκο

Άργησε αλλά λύθηκε το μυστήριο του διώροφου σπιτιού που εθεάθη να επιπλέει στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για αρκετές ημέρες.

Το σπίτι εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο νερό την Κυριακή και εθεάθη σε διάφορες τοποθεσίες τις επόμενες ημέρες.  Το πλωτό σπίτι πυροδότησε μια σειρά από εικασίες όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο νερό, με πολλούς να επισημαίνουν ομοιότητες με μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Τελικά η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ιδιωτική μεταφορά του σπιτιού το οποίο απλώς άλλαζε σημείο αποτελώντας το δεύτερο πλωτό σπίτι μέσα σε λίγες μέρες που εγκατέλειψε τη μαρίνα του Redwood City.

Η μαρίνα παλαιότερα φιλοξενούσε περισσότερους από 100 ανθρώπους που ζούσαν ουσιαστικά στο νερό, αλλά η πόλη άρχισε να εκδιώκει τα πλωτά σπίτια το 2015 μετά από μηνύσεις από κοντινούς κατοίκους.

Το σπίτι έφτασε την Τρίτη στο νέο του σπίτι στη μαρίνα Commodore στο Sausalito με τις αρχές να παραδέχονται ότι το ταξίδι του σπιτιού κράτησε αρκετές ώρες και μάλιστα πολύ περισσότερες από το αναμενόμενο.

Related Articles

Νέο Volkswagen Passat. Διαθέσιμο από 27300 Ευρώ

cars

Επίσημη πρώτη για το νέο Audi S3 των 310 ίππων!

cars

Survivor: Η δυναμική των δύο ομάδων αλλάζει

cars

Citroen C5 AirCross Plug-in Hybrid

cars

Νέο ηλεκτρικό Fiat 500. Διαθέσιμη η πλήρης γκάμα του

cars

Νέα Skoda Octavia RS iV. Η πρώτη γεύση μέσω σκίτσων

cars

Στα «παρασκήνια» ενός εργοστασίου που παρασκευάζει παγωτά

Bury

Τι κάνει ένα βελτιωμένο VW Golf R δίπλα στο εργοστασιακό και ένα RS3;

cars

Η BMW υπόσχεται solid-state μπαταρία μέχρι το 2025.

cars