CARSNEWS
AUTONEWS

Μάνος Πανταζής για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη: «Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι»

Για τις αναμνήσεις του από την εποχή που ήταν σε σχέση με την Κάτια Ζυγούλη μιλά ο Μάνος Πανταζής. Το γνωστό πρώην μοντέλο συνάντησε η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή για τις ανάγκες του Happy Day.

«Βγαίναμε έξω και επειδή δεν υπήρχε Instagram και όλα αυτά, πάντα κάπου θα υπήρχαν φωτογράφοι σε μαγαζιά. Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις, γιατί ο κόσμος δεν μπορούσε να μας δει και να μας βρει τόσο εύκολα. Μόνο μέσα στη δουλειά μας», περιγράφει ο Μάνος Πανταζής.

«Δεν θα έλεγα πως όλο αυτό το κυνηγητό έκανε κακό στη σχέση μας. Δεν μας επηρέασε ιδιαίτερα», τονίζει το πρώην μοντέλο στην κάμερα του Alpha.

«Οι κόρες μου δεν μου κάνουν ερωτήσεις για το παρελθόν, γιατί δεν έχουν δει ακόμα τίποτα από όλα όσα έχω κάνει. Κάποια στιγμή είχαμε παραβρεθεί κάπου με τη μεγάλη μου κόρη σε μία καμπάνια και την είχα πάρει μαζί μου.

Έβλεπα την έκπληξη στο πρόσωπό της, με ρωτούσε: γιατί, μπαμπά, σε φωτογραφίζουν συνέχεια; Δεν είχα τι να της εξηγήσω αλλά δεν ήθελα και να τη μπερδέψω κιόλας για όλο αυτό», αφηγείται στη συνέχεια ο Μάνος Πανταζής.

«Πέρασε μία περιπέτεια υγείας η κόρη μου, όχι κάτι ιδιαίτερο. Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει για τη βελτίωση της υγείας της και τη μετέπειτα πορεία της. Τα παιδιά ήρθαν χρονικά εκεί όπου έπρεπε, αν και σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να τα είχα κάνει λίγο νωρίτερα. Είμαι full-time μπαμπάς, χαίρομαι να τα βλέπω να μεγαλώνουν», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Μάνος Πανταζής.

Related Articles

Fiat. Προσφέρει λύσεις για απόκτηση νέου αυτοκινήτου

cars

Το Jeep Avenger στην Ελλάδα: το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της μάρκας

cars

Τσιόδρας: Να γίνει αντιπαράθεση επί της ουσίας, πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές – Η αντιπολίτευση επιλέγει την τοξικότητα

Bury

Η έκδοση παραγωγής του Czinger 21C είναι ταχύτερη από το πρωτότυπο!

cars

Αλλαγές δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς – Πώς θα κινηθούν Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Δείτε την κίνηση Live !

cars

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 4-1 στο 72′ ο Κουλιεράκης

cars

KIA. Eπενδύει στην IONITY για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης

cars

Η Τουρκία μπορεί να αναπτύξει σύντομα τους S-400 εναντίον του πιο πιστού συμμάχου της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή

Bury

Η Renault λήγει την συνεργασία της με την Fiat στα βαν.

cars