CARSNEWS
AUTONEWS

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Super Κική έλυσαν τις διαφορές τους εξωδικαστικά με βιντεοκλήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Super Κική έλυσαν τις διαφορές τους. Θυμίζουμε ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εις βάρος της Σούπερ Κικής απορρίφθηκαν, για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο ΤikTok και είχε αφήσει υπονοούμενα αναφορικά με το παιδί που περιμένουν με την Ιλάειρα Ζήση. Το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Η Super Kική το κατέβασε από το TikTok.

Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι μίλησαν με βιντεοκλήση και την έπεισε να κατεβάσει βίντεο από τα social media της.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι καταφέραμε να μιλήσουμε με την Super Κική. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μιλήσαμε με βιντεοκλήση και μου εξήγησε τον λόγο που έκανε ότι έκανε, εγώ της εξήγησα για ποιον λόγο προχώρησα σε αυτή τη διαδικασία» ανέφερε.

«Εγώ αντέδρασα έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω, οι οποίες δεν βλέπουν τα πράγματα όπως η νέα γενιά. Την παρακάλεσα να κατεβάσει τα βίντεο και όντως είδα ότι τα περισσότερα κατέβηκαν» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου. Προσπάθησα λοιπόν να το δω ότι όλο αυτό ήταν στα πλαίσια μιας σάτιρας. Δεν μπορώ να κρίνω, γιατί επέλεξε να γίνει όλος αυτός ο ντόρος και μετά να τα βρούμε. Εγώ θα μείνω στο ότι τα βρήκαμε, κατανόησε πόσο με πίκρανε. Μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα που έφερε στην Ιλάειρα σε αυτή την κατάσταση, ενώ είναι έγκυος. Μου ζήτησε συγγνώμη και αν πρέπει να ζητήσω και εγώ θα το κάνω» τόνισε για την Super Κική.

Related Articles

Με το νέο Skoda Kamiq  στα μπάνια του λαού!  Στην Voulitsa με τα ..1000cc!

cars

Διέρρευσε το νέο Mitsubishi Outlander.

cars

Ο ισπανός YouTuber που αποθέωσε τη Μαρίνα Σάττι συναντήθηκε με την τραγουδίστρια

cars

Σαν σήμερα 25 Μαΐου: Ο Τζορτζ Φλόιντ δολοφονείται και ξεκινά ένα παγκόσμιο κίνημα κατά της αστυνομικής βίας – «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»

cars

Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό στον καταυλισμό Νουσεϊράτ της Λωρίδας της Γάζας

cars

Πλήρωσε 21.000 δολάρια για να φτιάξει την μπαταρία του Tesla που χάλασε από τη βροχή

cars

«Ήταν πρωτόγνωρο και τρομακτικό αυτό που συνέβη» – Συγκλονίζει Ελληνίδα στο Ντουμπάι για τη σφοδρή κακοκαιρία

Bury

Δημοσκόπηση MARC: Από 31,1% έως 36,5% το ποσοστό της ΝΔ – Τα δύο κόμματα που κατευθύνονται οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών

Bury

Survivor: Σάρωσαν στο καραόκε, ισοψήφισαν και θα βρεθούν και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο

Bury