CARSNEWS
NEW MODELS

Με κινητήρες Nissan το επόμενο Mitsubishi Outlander;

Και ενώ ακόμα δεν μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει, αντίστοιχα δεν μπορεί και να το αποκλείσει. Τα δύο αυτά μοντέλα, Mitsubishi Outlander και Nissan Qashqai, θα βασίζονται επάνω σε ένα κοινό πλαίσιο, που εξελίχθηκε από τον όμιλο Renault-Nissan-Mitsubishi. Με δεδομένα, τώρα, τα οικονομικά της τελευταίας και την έλλειψη του κατάλληλου συνόλου από τη φαρέτρα των κινητήρων της, η χρήση ενός ξένου κινητήρα φαντάζει μια λογική εναλλακτική.

Τι μπορεί να υπάρξει σαν αντάλλαγμα; Πέρα από το να πληρώσει κάποιο ποσό για το δικαίωμα χρήσης, η Nissan θα μπορούσε να δείξει ενδιαφέρον για την plug-in hybrid τεχνολογία της Mitsubishi. Άλλωστε και στην παρούσα γενιά του, το Outlander φέρει ένα από τα πλέον σύνθετα αλλά και αποδοτικά υβριδικά συστήματα της αγοράς.

Εάν αυτές οι φήμες αποδειχτούν αληθείς, θα είναι η πρώτη φορά που ένα μοντέλο της Mitsubishi εφοδιάζεται με ένα κινητήρα της Nissan.  Κάτι τέτοιο θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς θα φέρει τις δύο εταιρίες ακόμα πιο κοντά, σε μία ιδιαίτερη καμπή της ιστορίας τους, όπου η συμμαχία με τη Renault έχει πρακτικά κλονιστεί. Όπως και να έχει, την απάντηση την περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς το νέο Outlander αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του τρέχοντος έτους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του νέου Seat Leon προειδοποιεί και για τυχόν οχήματα στην τυφλή γωνία

cars

Ετοιμοπαράδοτα Volvo XC40 και XC60 σε προνομιακές τιμές

cars

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το νέο Opel Mokka (video)

cars

Ο Simon Roberts επικεφαλής της Williams στη Formula 1

cars

O ήχος της σιωπής για τα ηλεκτροκίνητα Skoda

cars

Η γέννηση της πρώτης Plug-In υβριδικής Ferrari (Video)

cars

Αποκάλυψη για τη BMW Σειρά 4 Convertible

cars

Το Opel Zafira αποκτά ηλεκτρική έκδοση, την e-Life

cars

Η Rivian αναβάλει τις παραδόσεις των ηλεκτρικών της

cars