CARSNEWS
AUTONEWS

Μοντέλο υπό την επήρεια ροζ κοκαΐνης προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο – Γυμνόστηθη φώναζε ότι έρχονται εξωγήινοι

Ένα νεαρό μοντέλο βρισκόταν υπό την επήρεια ροζ κοκαΐνης και προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, κοστίζοντας τη ζωή σε δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια γυμνόστηθη στο δρόμο φώναζε ότι έρχονται οι εξωγήινοι.

Η 24χρονη Maecee Marie Lathers που έγινε γνωστή κυρίως χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασε με κόκκινο και χτύπησε ένα διερχόμενο όχημα στο Μαϊάμι, όπου μέσα επέβαιναν τρία άτομα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν επί τόπου οι Abraham Molina και Jesus Rubio, ενώ η Juanita Hernandez τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η νεαρή γυρνούσε από ένα πάρτι, στο οποίο και κατανάλωσε τη ροζ κοκαΐνη, ενώ οι τρεις επιβάτες του άλλου οχήματος ήταν συνάδελφοι και πήγαιναν στην εργασία τους.

Η ιστοσελίδα toofab έγραψε σε σχετικό δημοσίευμα, ότι οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν έφτασαν στο σημείο, καθώς η νεαρή δεν είχε συνειδητοποιήσει το γεγονός, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Παράλληλα, είχε σηκώσει την μπλούζα της και γυμνόστηθη στο δρόμο φώναζε ότι έρχονται οι εξωγήινοι.

«Με λένε Mercedes (σ.σ. Μάρκα του οχήματος που οδηγούσε)… Κάντε γρήγορα, έρχονται οι εξωγήινοι», φώναζε η Maecee Marie Lathers, με μία αστυνομικό να αναφωνεί «ουαου, δεν το πιστεύω».

Η στιγμή καταγράφηκε από κάμερες που έφεραν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν αμέσως την 24χρονη. Η γυναίκα δηλώνει αθώα για το τροχαίο, όμως αντιμετωπίζει συνολικά 10 κατηγορίες και είναι προφυλακισμένη, παρά την εγγύηση που κατέβαλε ο δικηγόρος της για να αφεθεί ελεύθερη.

Related Articles

Nέο Ford Kuga.  Σύστημα τετρακίνησης με τεχνητή νοημόσυνη

cars

Nissan Hyper Punk concept – Σχεδιασμένο για influencers και καλλιτέχνες

cars

Φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

wp_update-GSkibItV

«Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική» συγκλονίζει η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη

wp_update-GSkibItV

Αυτό το Mini Convertible θα είναι και το τελευταίο;

cars

Σαν σήμερα 25 Ιουνίου: Η πρώτη πολύχρωμη σημαία υπερηφάνειας εμφανίζεται στο Σαν Φρανσίσκο

Bury

US Open: Ο Γιαννίκ Σίνερ κέρδισε το δεύτερο Γκραν Σλαμ της καριέρας του – Νίκησε τον Τέιλορ Φριτζ με 3-0 σετ

Bury

Η Audi διακόπτει την εξέλιξη νέων Μ.Ε.Κ.

cars

Νέο επεισόδιο στο μεταγραφικό σίριαλ του Ιωαννίδη – «Πιέζει τον Παναθηναϊκό για να φύγει», λένε οι Πορτογάλοι