CARSNEWS
AUTONEWS

Μουζουράκης: Στα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω εισιτήριο

Στο «Μουσικό κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Μουζουράκης, τη νύχτα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε μέσα από την ΕΡΤ. Κατά τη ροή της μουσικής βραδιάς, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε το ατύχημα που υπέστη παλαιότερα για να μην πληρώσει ένα εισιτήριο συναυλίας.

«Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε» ρώτησε αρχικά ο τραγουδοποιός και οικοδεσπότης στο «Μουσικό κουτί» για να απαντήσει ο Πάνος Μουζουράκης ως εξής. «Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το εισιτήριο. Γιατί δεν είχα χρήματα, όχι κάτι άλλο».

«Μπήκαμε μέσα και τελικά έβρεξε, ακυρώθηκε η συναυλία και μας έδωσαν από ένα εισιτήριο στην έξοδο για να πάμε να δούμε την επόμενη».

«Πήγα λοιπόν μετά και την είδα, όπου ήταν και η πρώτη συναυλία που είδα μια κοπέλα να πετάει μπλούζες και να χορεύει μέσα στον κόσμο! Μία ήταν αυτή ενώ μια δεύτερη ήταν του Bob Dylan, που είχε έρθει εδώ στη Μαλακάσα όπου όλα τα τραγούδια τα τραγουδούσε με άλλες μελωδίες και άλλη ρυθμική αγωγή για να μην μπορεί να τα τραγουδήσει κανείς. Ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις. Όλα τα γνωστά τραγούδια, αλλά τα έλεγε με έναν δικό του τρόπο» πρόσθεσε ο Πάνος Μουζουράκης με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να σχολιάζει, με χαμόγελο, πως «εγώ δεν κατάλαβα κανένα τραγούδι πάντως, ενώ ήταν γνωστά όλα αυτά που έλεγε. Δεν τα γνωρίσαμε».

Related Articles

Η Sophia, το διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, βρέθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη

cars

KIA XCeed 1.0 T-GDI. Αναβαθμίζει συνολικά την ΚΙΑ

cars

Η Ferrari 488 GT Modificata είναι ένα καθαρόαιμο πιστάδικο για λίγους.

cars

Νέα Cadillac Escalade. Υπερβολή made in America!

cars

Η Mercedes σε προσκαλεί στο εσωτερικό της νέας GLA.

cars

Η Kia αποκαλύπτει το σοφιστικέ εσωτερικό του νέου Carnival!

cars

Ας τα πούμε από τώρα

cars

Skoda Kodiaq. Ώρα για ανανέωση

cars

Mercedes-Benz CLA 180d. Μία ντίβα με ουσία.

cars