CARSNEWS
AUTONEWS

Μπήκε στο χειρουργείο για να μείνει έγκυος και τελικά περίμενε παιδί

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα που πάλευε με την υπογονιμότητα, καθώς τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κάνει χειρουργείο για να μείνει έγκυος, οι εξετάσεις έδειξαν ότι περίμενε παιδί.

Η 28χρονη Morgan Allen που πλέον έχει αποκτήσει όχι ένα, αλλά δύο παιδάκια, θα αφαιρέσουμε τον ενδομητρικό ιστό που γύρω από τις ωοθήκες τον Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα με τη Mirror, όλα ήταν έτοιμα για το χειρουργείο, όταν ο γιατρός μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο θάλαμο και φώναξε στις νοσοκόμες να σταματήσουν, γιατί η γυναίκα ήταν έγκυος.

«Ο γιατρός μπήκε φωνάζοντας να σταματήσουν οι νοσοκόμες. Ανακοίνωσε πως έμεινα έγκυος με φυσιολογικό τρόπο και δεν υπήρχε λόγος να γίνει η εγχείρηση. Ήμουν σοκαρισμένη, γιατί το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε», είπε η γυναίκα.

Έτσι, οι νοσοκόμες έσπευσαν να αγοράσουν μπαλόνια και γιόρτασαν όλοι μαζί το χαρμόσυνο γεγονός. Εντούτοις, η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και έπρεπε να πηγαίνει στο νοσοκομείο δύο φορές την εβδομάδα για εξετάσεις, ώστε να βεβαιωθεί πως δεν θα αποβάλει.

Τελικά, έφερε στον κόσμο την Lani, ενώ μετά από λίγο καιρό έμεινε ξανά έγκυος με φυσιολογικό τρόπο και γέννησε τη Remi.

«Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μητέρα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι θα είχα την ευκαιρία. Τώρα που είναι εδώ, αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, πολύ τυχερή και ευλογημένη. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την έκβαση που είχαμε εμείς», είπε η Morgan.

Related Articles

Jeep Gladiator. Με βαριά κληρονομιά

cars

Volkswagen ID.7: Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας με αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα

cars

Mercedes EQS. Η λιμουζίνα του μέλλοντος

cars

Custom bike από την Koenigsegg;

cars

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition. Μία ωδή στο… εξάγωνο!

cars

Bugatti Chiron Super Sport. Υπερταχεία πολυτελείας.

cars

Τα Subaru Forester και Audi A3 στο τεστ αποφυγής ταράνδου.

cars

Mercedes B Class 180d 7G DCT. Με πολυμορφίζων χαρακτήρα

cars

Ford Fiesta. Ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα

cars