CARSNEWS
F1 & RACES

Νέα κατηγορία για Σουλαγιέμ-Ανακοίνωση της FIA

Σύμφωνα με τον άνθρωπο ο οποίος είχε κάνει την πρώτη καταγγελία εναντίον του Σουλαγιέμ -και ο οποίος παραμένει ανώνυμος- ο πρόεδρος της FIA είχε προσπαθήσει να σαμποτάρει και την διεξαγωγή του περσινού Grand Prix στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του καταγγέλλοντος ο Σουλαγιέμ άσκησε πίεση σε αξιωματούχους της FIA, ώστε η πίστα στο Βέγκας να μην πάρει την έγκριση ασφάλειας της ομοσπονδίας. Ο πρώτος ισχυρισμός εναντίον του Σουλαγιέμ αφορούσε σε υποτιθέμενη ανάμιξή του στην κατακύρωση των τελικών αποτελεσμάτων του περσινού GP στην Σαουδική Αραβία.

Η FIA εν μέσω όλων όσων έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, εξέδωσε χθες σχετική ανακοίνωση. «Η FIA επιβεβαιώνει ότι ο υπεύθυνος του τμήματος δεοντολογίας έχει λάβει μία αναφορά με ισχυρισμούς που αφορούν σε συγκεκριμένα μέλη της διοίκησής της» γράφει η ανακοίνωση.

«Το τμήμα δεοντολογίας αξιολογεί τους εν λόγω ισχυρισμού, φροντίζοντας παράλληλα για την αυστηρή τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας» καταλήγει η ανακοίνωση. Εκπρόσωπος της FIA εξέφρασε την απογοήτευσή του για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης χωρίς της έγκριση της FIA τονίζοντας ότι πολλά από αυτά που αναφέρονται είναι ανακριβή.

Related Articles

Τα… σεπτεμβριανά concept car στην ιστορία της Opel

cars

Formula 1: Ανακοινώθηκε πού θα φιλοξενηθούν τα Sprint της νέας σεζόν

cars

GP Σιγκαπούρης – Practice 1 – Ορεκτικό με 1-2 από τη Ferrari!

cars

Με πόσα μονοθέσια μπορεί να γίνει Grand Prix της F1;

cars

Formula 1: Ποιος οδηγός θα πάει στη Red Bull δίπλα στον Max Verstappen – Τα νέα σενάρια

cars

Formula 1: Πότε θα δούμε τη νέα McLaren (video)

cars

Marko: Φοβού την Mercedes στην F1

cars

F1 GP Άιφελ: Νίκησε και ισοφάρισε τοv Schumacher o Hamilton

cars

Η ώρα της επιστροφής για την F1 (video)

cars