CARSNEWS
F1 & RACES

Νέα κοινή εμφάνιση στη Βαρκελώνη για Σακίρα και Χάμιλτον

Ο Σακίρα εθεάθη ξανά με τον οδηγό της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, στη Βαρκελώνη και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν βγει φήμες κάνουν λόγο πως η Σακίρα έχει σχέση με τον Λιούις Χάμιλτον. Φήμες οι οποίες, όπως δείχνουν οι κοινές τους εμφανίσεις, είναι αληθινές. Οι δυο τους λοιπόν εθεάθησαν στη Βαρκελώνη, με τον Άγγλο οδηγό να βγαίνει δεύτερος στο Grand Prix. 

Μετά τον αγώνα λοιπόν οι δυο τους βγήκαν για δείπνο και ποτά στην Καταλανική πόλη, μαζί με μια παρέα φίλων. Μάλιστα ο Χάμιλτον καθόταν δίπλα από την Κολομβιανή τραγουδίστρια, έχοντας το χέρι του γύρω από τη μέση της. 

Η πρώτη φορά που οι δυο τους εθεάθησαν μαζί, ήταν στο Μαϊάμι, όπου η Κολομβιανή σταρ έχει μετακομίσει εκεί με τα παιδιά της. Εκεί η Σακίρα και ο Χάμιλτον δείπνησαν, έχοντας μαζί τους όμως παρέα. Την ίδια ώρα στην αμερικανική πόλη βρέθηκαν μέσα σε ένα γιοτ, λίγες μέρες μετά το δείπνο.  

Σακίρα και Χάμιλτον κάνουν μαζί σέρφινγκ και «βάζουν» φωτιά στις φήμες για τη σχέση τους (vid)

Στα στιγμιότυπα διακρίνεται η Κολομβιανή πολύ χαμογελαστή, διασκεδάζοντας με την παρέα της, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τι φήμες για τη σχέση της. 

Προς το παρόν η Σακίρα επικεντρώνεται στη μουσική της, να θυμίσουμε ότι έχει ανακηρυχθεί «Γυναίκα της Χρονιάς» πριν από λίγες μέρες και κατά την παραλαβή του βραβείου έδωσε μια ομιλία: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή της κάθε γυναίκα στην οποία δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον για να αγαπήσει ή να αποδεχτεί τον εαυτό σου όπως είσαι […] Δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι πιστός σε σένα ή όχι, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι αν συνεχίσεις να είσαι πιστός στον εαυτό σου», είπε. Επίσης, το πρωί της Παρασκευής (12/5) κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι, «Acrostico».

Related Articles

Ένα απίστευτο πενταετές μοτίβο θέλει νικητή τον Χάμιλτον απόψε!

cars

Formula 1: Η ιστορική εμφάνιση του Lawson

cars

H TUDOR επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

cars

Aston Martin και Mercedes-AMG τα Safety Car και Medical Car στην F1

cars

F1 chiefs consider major change to points system as teams complain about problem

Bury

Θεσσαλονίκη: Τέρμα τα γκάζια από το μονοθέσιο της Formula 1 στη νέα παραλία (video)

cars

Formula 1: Αυτό είναι το grid του Sprint της Κίνας

Bury

Με ποιους πανηγύρισε το πρωτάθλημα ο Verstappen (video-εικόνες)

cars

Ο Φερστάπεν μιλά για την υπόθεση Χόρνερ και τις φήμες περί ρήξης στις σχέσεις τους

cars