CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Seat Ateca. Ανανεώθηκε στα σημεία και όχι μόνο

Όπως ήταν αναμενόμενο παρουσιάστηκε η ανανεωμένη έκδοση του Seat Ateca, καθώς όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, η συμπλήρωση τεσσάρων ετών ζωής, αυτομάτως σημαίνει ώρα για μικροαλλαγές. Και οι πιο σημαντικές στη περίπτωση του Ισπανικού SUV εντοπίζονται στο εσωτερικό του, όπου οι άνθρωποι της Seat αποφάσισαν να αλλάξουν εντελώς το ταμπλό, προκειμένου να το εκσυγχρονίσουν πλήρως. Πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του νέου Ateca υπάρχει πλέον μία οθόνη από 8,25’’ έως 9,2’’ για την κεντρική κονσόλα και μια προαιρετική 10,25’’ για τον πίνακα οργάνων. Παράλληλα έχουν αυξηθεί σημαντικά οι δυνατότητες συνδεσιμότητας smartphone, ενώ ο εξοπλισμός έχει εμπλουτισθεί με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας.

Στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει μία νέα μάσκα εμπρός, ανασχεδιασμένα Led φώτα και επίσης νέοι προφυλακτήρες. Μπορεί οι αλλαγές να είναι μικρές και περιορισμένες, είναι σε θέση ωστόσο να δώσουν έναν πολύ έντονο αέρα φρεσκάδα στο Ισπανικό μοντέλο.

Τέλος σε ότι αφορά στα κινητήρια σύνολα του ανανεωμένου Ateca η γκάμα των κινητήρων βενζίνης ξεκινά από τον τρικύλινδρο 1.0 TSI με τους 110 ίππους και φτάνει στον τετρακύλινδρο 1.5 TSI με τους 150 ίππους. Επίσης υπάρχει και ο 2.0 TSI με τους 190 ίππους και με στάνταρ το κιβώτιο DSG και την τετρακίνηση 4Drive. Για τους λάτρεις του πετρελαίου οι διαθέσιμες εκδόσεις ξεκινούν πλέον από τον  2.0 TDI με 115 ίππους με μηχανικό κιβώτιο, ή με 150 ίππους (προαιρετικά με DSG και τετρακίνηση). Το νέο Seat Ateca θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το επόμενο Nissan Leaf θα είναι SUV!

cars

Πιο φθηνά τα SUV της Nissan

cars

Ο καιρός σήμερα 22/4/2024

cars

Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη του Τραμπ ότι το National Enquirer είχε συμφωνήσει να τον βοηθήσει θάβοντας ρεπορτάζ

cars

Toyota. Σε συμμαχία ευθύνης με την Κ.Ε.Δ.Ε.

cars

Το καυτό VW Touareg έρχεται ως το πρώτο plug-in υβριδικό “R”.

cars

«Πήρε θέση» η Ελένη Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη – Πώς αντέδρασε στην υποτιθέμενη εμπλοκή του σε έλεγχο ντόπινγκ

Bury

Peugeot. Δυνατή και στις εταιρικές πωλήσεις

cars

Το Euro NCAP αξιολογεί: BMW 1 Series & 3 Series, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

cars