CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Αυτός είναι ο νέος χορηγός ονομασίας της Ferrari

Η Ferrari ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Hewlett Packard, με την ομάδα να μετονομάζεται επίσημα σε Scuderia Ferrari HP από το GP Μαϊάμι κι έπειτα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, πρόκειται για μια πολυετή συμφωνία και το λογότυπο της HP θα τοποθετηθεί τόσο στα μονοθέσια και τις φόρμες των οδηγών, όσο και κατ’ αντιστοιχία στα προγράμματα F1 Academy κι e-sports της ομάδας.

 «Ο ιδρυτής μας, μας μετέδωσε τη συνεχή του επιθυμία για πρόοδο. Από εκεί προέρχεται το κίνητρό μας να καινοτομούμε στον δρόμο και την πίστα, όπως κι η δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον, από την ανθρακική ουδετερότητα στη μόρφωση της νέας γενιάς,» είπε ο Benedetto Vigna, CEO της Ferrari.

«Στην HP βρήκαμε τις ίδιες αξίες, που την κάνουν τον ιδανικό συνεργάτη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας και να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις μαζί.»

Αντίστοιχα, ο Enrique Lores, CEO της HP Inc δήλωσε: «Με την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την εξέχουσα τεχνογνωσία να τροφοδοτούν το μέλλον, η συνεργασία μεταξύ της HP και της Ferrari ταιριάζει φυσικά.

«Αμφότερες οι μάρκες πατούν πάνω σε πλούσια ιστορία κι έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Μέσω αυτής της μοναδικής συνεργασίας, έχουμε επίσης την ευκαιρία να προσελκύσουμε νέα κοινά, να αναπτυχθούμε επιχειρηματικά και να έχουμε θετικό αντίκτυπο στους πελάτες μας, που να διαρκεί. Μαζί θα αξιοποιήσουμε την παγκόσμια σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να επιταχύνουμε τη βιώσιμη καινοτομία.»

Εκτός από την παρουσία της στην επίσημη ονομασία της Ferrari, η HP θα προμηθεύσει την ομάδα με φορητούς υπολογιστές, εκτυπωτές κι άλλα μηχανήματα, προσφέροντας στους Ιταλούς λύσεις hardware.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Perez ή Sainz; Πότε θα αποφασίσει η Red Bull για το 2025 – Η πρόταση «κλειδί» της Audi

Leclerc: «Είναι θέμα χρόνου η Ferrari να φτάσει τη Red Bull»

F1: Συζητήσεις για αλλαγές στο σύστημα βαθμολόγησης

Related Articles

Citigroup Upgrades Liberty Media (New Liberty Formula One) Series A (FWONA)

cars

Νέα τροπή στο «σίριαλ» της Red Bull: Με το ένα πόδι εκτός ο Μάρκο, ανησυχία για Φερστάπεν

cars

F1 GP Αυστρίας: Ηρωική νίκη Leclerc!

cars

R. Schumacher: Δεν πιστεύω πως θα αποχωρήσει ο Vettel

cars

Ανακοίνωσε άλλους τρεις αγώνες η F1!

cars

What the teams said – Qualifying at the 2023 Japanese Grand Prix

cars

Brawn: Στόχος της F1 η πρεμιέρα Ιούλιο, στην Ευρώπη και χωρίς θεατές

cars

Formula1: “Παχύσαρκα” τα μονοθέσια – Tο 2014 ζύγιζαν 691 κιλά και σήμερα πλησιάζουν τα 800! 

cars

Formula 1: Το καλεντάρι του 2025

Bury