CARSNEWS
AUTONEWS

H Kim Kardashian έπαθε χημικό κάψιμο στα μαλλιά της που την οδήγησε σε χημικό …κόψιμο

Όταν ξαφνικά είδαμε την Kim Kardashian να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με κοντά ροζ μαλλιά σκεφτήκαμε «άλλη μια φορά που πειραματίζεται με το hair look της.» Ωστόσο, ο hair stylist Nicolas Jequier ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok το οποίο έχει κάνει μέχρι στιγμής 2,5 εκατομμύρια views και μοιράστηκε τη σκέψη του καθώς είδε το δάσος και όχι το δέντρο.

Ο κομμωτής λοιπόν είπε πως αυτή τη φορά το κοντό κόψιμο της Kim Kardashian ήταν αναγκαστικό, καθώς τα μαλλιά της κάηκαν από το ντεκαπάζ και το χρώμα έγινε για να καλύψει το ugly orange που προκύπτει από τον αποχρωματισμό των μαλλιών της. Με λίγα λόγια ξεμπρόστιασε την mega influencer λέγοντας πως αυτό το hair look είναι το αποτέλεσμα chemical cut, δηλαδή χημικό κόψιμο που οφείλεται σε χημικό …κάψιμο.

Όταν κάνουμε ισχυρό και εξακολουθητικό ντεκαπάζ στα μαλλιά μας για να πραγματοποιήσουμε ακραίες αλλαγές στο χρώμα τους – όπως από μελαχρινά σε ξανθά σε γρήγορο χρόνο – χρησιμοποιείται τόσο δυνατό προϊόν αποχρωματισμού που καταστρέφει την τρίχα, την κάνει ελαστική και σπάει εύκολα. Έτσι αυτό που πολύ απλοϊκά ακούμε από τις κομμώτριες όταν μια πελάτισσα τους ζητάει να γίνει πλατινέ ξανθιά από μελαχρινή «θα σου μείνει το μαλλί στο χέρι» συμβαίνει και κάτι τέτοιο έπαθε και η Kim Kardashian σύμφωνα με τα όσα εξηγεί ο Nicolas Jequier.

Ο κομμωτής τονίζει πως αυτό που συνέβη στα μαλλιά της Kim Kardashian είναι τραγικό και πως έπρεπε να απευθυνθεί σε colorists καθώς έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τους καλύτερους. Λέει επίσης πως το bob στο οποίο κατέληξε δεν έγινε ηθελημένα αλλά επειδή τα μαλλιά της έλιωσαν ενώ το ροζ χρώμα έπιασε πάνω στην πορτοκαλί απόχρωση που αφήνει πάνω στο μαλλί η χρήση του ντεκαπάζ. Αν λοιπόν δεν θέλετε να καταλήξετε με ένα αναγκαστικό chemical cut τότε αποφύγετε τις ακραίες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας και περιορίστε τη χρήση του ντεκαπάζ, καθώς μετά για να επανέλθουν τα μαλλιά σας στην κανονικότητα θα χρειαστούν πολλοί μήνες υπομονής και φροντίδας.

Related Articles

Η ByKolles αποκαλύπτει το δικό της Hypercar!

cars

BMW X1 xDrive 25e. Στο «ρεύμα» της εποχής

cars

Renault Clio. Σε εξαιρετική τιμή και με δώρο το LPG

cars

Σαν σήμερα 10 Απριλίου: Οι Beatles τραγουδούν το κύκνειο άσμα τους

Bury

Hyundai Tucson: Tο compact SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2022

cars

Δολοφονήθηκε σε ηλικία 27 ετών η νεότερη δήμαρχος του Ισημερινού

cars

Ξέσπασμα Πολάκη κατά Τσίπρα με αφορμή την απόσυρση των εμβολίων της AstraZeneca: Πίστευε ότι υπάρχει «καθαρή επιστήμη»

cars

Η Edition Noire Sportive είναι η 250η Bugatti Chiron!

cars

Η υβριδική Porsche 911 θα είναι η ταχύτερη έκδοση στην γκάμα!

cars